Κοινωνία

Η Ryanair ζητά την υπογραφή μας κατά των απεργιών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Το «Κρατείστε τους ουρανούς της Ευρώπης ανοιχτούς» είναι μια αναφορά που δημιουργήθηκε από την Ryanair για να προφυλάξει τους επιβάτες από την αναβολή ή την ακύρωση των πτήσεων και των διακοπών τους, όταν τα συνδικάτα των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη Γαλλία απεργούν.

Από το 2009, οι Γάλλοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν απεργήσει 43 ημέρες, κλείνοντας τους ουρανούς πάνω από την Ευρώπη και προκαλώντας ματαιώσεις πτήσεων για εκατομμύρια επιβάτες σε όλη την Ευρώπη.

Η  Ryanair ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναλάβει δράση για να προστατέψει τις ενοχλήσεις που προκαλούνται στις πτήσεις από τις παραπάνω απεργίες. Παρακαλούμε υπογράψτε αυτήν την αναφορά μέσω διαδικτύου για να υποστηρίξετε την καμπάνια μας. Όταν ως Ryanair εξασφαλίσουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές, θα τις παρουσιάσουμε στις Βρυξέλλες ώστε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να αναλάβουν δράση προκειμένου να αποτρέψουν τη συνέχιση αυτής της κατάστασης.

Εγώ, ο παρακάτω υπογεγραμμένος, ζητώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να προστατεύσουν την Ευρώπη από τον επαναλαμβανόμενο εκβιασμό και τις ενοχλήσεις που των συνδικάτων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

  • Αφαιρώντας το δικαίωμα στην απεργία από τα συνδικάτα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας σε όλη την Ευρώπη, κατά τον ίδιο τρόπο που και οι Ευρωπαίοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί απαγορεύεται να απεργούν. Όμως, οι εργαζόμενοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μπορούν ακόμα να οργανώνονται στα συνδικάτα, να οργανώνουν και να προωθούν τα παράπονά τους μέσω της μεσολάβησης και της αναγκαστικής διαιτησίας, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν απεργίας ή κλείσιμο των ουρανών πάνω από την Ευρώπη.
  • Συμφωνώ
  • Επιτρέποντας σε άλλους ευρωπαίους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να χειρίζονται της πτήσεις του γαλλικού εναέριου χώρου όταν οι Γάλλοι ελεγκτές απεργούν.
  • Συμφωνώ

Όνομα – Επώνυμο – Χώρα.

ryanair α

banner-article

Ροη ειδήσεων