Αθλητικά Νάουσα

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”. Διπλή εκπροσώπηση και διακρίσεις στους αγώνες

Διπλή εκπροσώπηση για την Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου. Τέσσερις αθλητές του τμήματος MASTER της Κ.Α.Ν. συμμετείχαν στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα 53 αθλητές των ακαδημιών συμμετείχαν στην φιλική ημερίδα «Swim into spring» που διοργάνωσε ο Ν.Α.Σ. Ημαθίας.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο πανελλήνιο έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αφού περισσότεροι από 210 αθλητές από 48 συλλόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό έλαβαν μέρος και με τις αξιοσημείωτες επιδόσεις τους κατάφεραν να φέρουν την Κ.Α.Ν. στην 9η θέση της βαθμολογίας ανδρών.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Πομεράντσεφ Αλέξανδρος κατετάγη 1ος στα 200μ πεταλούδα και 1500μ ελεύθερο, 3ος στα 50μ πεταλούδα και 4ος στα 50μ ελεύθερο στη κατηγορία 30-34 ετών
  • Ο Τσιώτης Δημήτριος κατετάγη 2ος στα 50 και 100μ ύπτιο και 4ος στα 100μ ελεύθερο και 5ος στα 50μ ελεύθερο στη κατηγορία 25-29 ετώνο
  • Ο Γκιόρσος Αργύρης κατετάγη 3ος στα 200μ πρόσθιο, 4ος στα 100μ πρόσθιο και 5ος στα 50μ πρόσθιο στη κατηγορία 30-34 ετών
  • Ο Γάτσος Γιώργος κατετάγη 3ος στα 50μ πρόσθιο και 4ος στα 50μ ελεύθερο στη κατηγορία 25-29 ετών.MASTERS

Επίσης εντυπωσιακές επιδόσεις πέτυχε και ο Χαραλαμπίδης Νίκος ο οποίος ανήκει στον Κ.Ο.Δράμας αλλά προπονείται τα τελευταία χρόνια με την Κ.Α.Ν. υπό την καθοδήση του Λαζαρίδη Βασίλη.

  • 1ος στα 50μ ελεύθερο με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ ΜΑΣΤΕΡ,
  • 1ος στα 100μ και 50μ πρόσθιο
  • 2ος στα 50μ πεταλούδα στη κατηγορία 25-29,

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως οι 3 από τους 5 αυτούς αθλητές δεν είναι πρώην κολυμβητές αλλά ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια στα τμήματα ενηλίκων της Κ.Α.Ν. με προπονητές την κυρία Τριανταφυλλίδου Ρίτσα ,τον Λαζαρίδη Βασίλη και την Αβεριάνοβα Αναστασία φτάνοντας να συναγωνίζονται παλαιούς αθλητές κάποιοι εκ των οποίων έχουν συμμετάσχει μέχρι και σε Ολυμπιάδες.

Όμως και οι μικρότεροι αθλητές της Κ.Α. «ΝΑΟΥΣΑ» δεν υστερούν σε επιδόσεις. Με μία πολύ καλή παρουσία και υπό την επίβλεψη των προπονητών τους Τριανταφυλλίδου Ρίτσας, Παπαλεξίου Νίκου και Μπίτζιου Λητώς- Κωνσταντίνας, οι 53 κολυμβητές της Κ.Α.Ν. έκλεψαν τις εντυπώσεις στη φιλική ημερίδα ακαδημιών Κολύμβησης που διοργάνωσε στο κολυμβητήριο «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» ο Ν.Α.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ στα πλαίσια της ανάπτυξης και προώθησης της κολύμβησης στην περιοχή όπου συμμετείχαν άλλοι 5 σύλλογοι.

Οι μικροί κολυμβητές είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν στους γονείς τους την πρόοδο που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα στην πρώτη τους εμπειρία με τέτοιου είδους εκδηλώσεις ενώ οι λίγο μεγαλύτεροι και πιο προχωρημένοι απόκτησαν μία ακόμα εμπειρία αγώνων υποσχόμενοι μεγαλύτερες επιτυχίες όταν φτάσουν στο προαγωνιστικό επίπεδο.

Οι 53 αθλητές των ακαδημιών στην φιλική ημερίδα «Swim into spring» που διοργάνωσε ο Ν.Α.Σ.ΗμαθίαςΝ1Ν2

banner-article

Ροη ειδήσεων