ΑΣΕΠ: Με προσλήψεις στους δήμους διορίζονται οι επιτυχόντες

asep

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Κώστα Πουλάκη, στόχος είναι ο προγραμματισμός της έκδοσης αποφάσεων κατανομής, ώστε σταδιακά να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης των περιλαμβανομένων σε οριστικά αποτελέσματα ΑΣΕΠ όλων των ετών.

Τις εκκρεμότητες σε διορισμούς και προσλήψεις τακτικού προσωπικού από διαδικασίες υπό το ΑΣΕΠ ζητεί από τους δήμους και τις περιφέρειες το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Καλούνται ειδικότερα οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τα νομικά τους πρόσωπα και οι επιχειρήσεις τους καθώς και οι Σύνδεσμοι ΟΤΑ και τα Περιφερειακά Ταμεία Ανάπτυξης να αποστείλουν τα σχετικά στοιχεία έως τις 29 Ιανουαρίου 2016 ώστε να αξιολογηθεί κατά πόσο τα υπάρχοντα κενά σε μόνιμο και αορίστου χρόνου προσωπικό μπορούν να καλυφθούν από τον κατάλογο του ΑΣΕΠ των διοριστέων παρελθόντων ετών.

Σχετική εγκύκλιο είχε εκδώσει το υπουργείο στις 11 Μαρτίου 2015 ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η επικαιροποίηση των εκκρεμοτήτων καθώς αφορούσαν τις ανάγκες του 2015 αλλά και διότι τότε δεν ανταποκρίθηκαν όλοι οι φορείς, ενώ άλλοι συμπλήρωσαν λανθασμένα ή με ελλείψεις τα ζητούμενα στοιχεία.

dikaiologitika.gr

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34517 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια