Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθη ο καταζητούμενος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής

Συνελήφθη ο καταζητούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του στη Χαλκιδική περίπου στις 11 το πρωί σήμερα, και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του και εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τον βαρύνει, σχηματίζεται επιπλέον δικογραφία για έκθεση του ανήλικου γιου του σε κίνδυνο ζωής.

Όπως είπαν εκπρόσωποι της αστυνομίας, ο Λέσι αποπειράθηκε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της ισχυρής κινητοποίησης των αστυνομικών αρχών. Όλο αυτό το διάστημα κινούνταν στα όρια του νομού Χαλκιδικής.

Εντοπίστηκε σε αποθήκη – παράπηγμα που ανήκει σε ιδιώτη στην αγροτική περιοχή έξω από την Ορμύλια της Χαλκιδικής μαζί με τον 4χρονο γιο του Φοίβο, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στους οικείους του.

Σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ο δράστης δεν προέβαλε αντίσταση και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου κρατείται και ανακρίνεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στην αστυνομική έρευνα έπαιξε το σήμα του κινητού.

Το παιδί πάντως υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις. Σύμφωνα με την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν έχει εντοπιστεί πρόβλημα υγείας.
efsyn.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων