Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ηλικιωμένου στα Κάτω Πορόϊα Σερρών

espase-mnimata

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 2 ημεδαπών (άντρας – γυναίκα) που συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης. Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, η ανθρωποκτονία σε βάρος ηλικιωμένου εντός μονοκατοικίας στα Κάτω Πορόϊα Σερρών

Σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος 2 ημεδαπών, ενός άνδρα 29 ετών και μίας γυναίκας 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 31-12-2015 δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Σερρών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 27-12-2015, αρχικά η 24χρονη οδήγησε τον ηλικιωμένο στην οικία που διέμενε με τον 29χρονο με το πρόσχημα παραχώρησης ηλεκτρονικής συσκευής (τηλεόραση). Ακολούθως, αφού ο 85χρονος εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας, ο 29χρονος που ανέμενε κρυμμένος τον τραυμάτισε θανάσιμα με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου στην ωμοπλάτη και την χρήση σωματικής βίας. Στη συνέχεια, οι δύο ημεδαποί αφαίρεσαν τα ρούχα του προκειμένου να βρουν χρηματικό ποσό.

Οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν στο Διδυμότειχο την 30-12-2015 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Επιπλέον, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται ποινή κάθειρξης 6 ετών για διακεκριμένη κλοπή, ένα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης με το οποίο διατάχθηκε η αντικατάσταση με προσωρινή κράτηση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί με διάταξη του κ. Ανακριτή Ξάνθης για ληστεία, και μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με την οποία του επιβάλλεται ποινή φυλάκισης 1 έτους, 1 μήνα και 2 ημερών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Το μεταλλικό αντικείμενο (λοστός) βρέθηκε εντός της οικίας και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Θεσσαλονίκη, 02 Ιανουαρίου 2016

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 36354 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια