Τοπικά

Οι επισκέψεις στο “Σπίτι της Βεργίνας” τις μέρες των γιορτών…

Τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας, που θέλησαν να εκφράσουν τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τα φιλοξενούμενα παιδιά και στο παραγόμενο από τους εθελοντές και το προσωπικό έργο, με λόγια ενθάρρυνσης και με πράξεις υποστήριξης. Η διοίκηση του Συλλόγου τους ευχαριστεί όλους θερμά. Επισημαίνουμε, ωστόσο, τις ακόλουθες επισκέψεις:

Α. Επίσκεψη της ΠΑΕ Βέροια και εκπροσώπου του STOIXIMAN
Την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφθηκε το Σπίτι της Βεργίνας κλιμάκιο της ΠΑΕ «Βέροια», αποτελούμενο από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώτη Τσαλουχίδη και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού των μικρών παιδιών και των φροντιστών τους, δόθηκαν σε αυτά πλούσια δώρα και τα παιδιά είπαν τα κάλαντα ανταποδίδοντας. Ο εκπρόσωπος του STOIXIMAN κ. Κώστας Γαλανόπουλος προσέφερε στον Πρόεδρο του ΔΣ μία δωροεπιταγή μεγάλης αξίας για την κάλυψη των αναγκών των Σπιτιών μας σε νωπά τρόφιμα. Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες και τα αυτόγραφα προς τα παιδιά, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά την ομάδα για την σταθερή υποστήριξη στο έργο που συντελείται και τον κ. Γαλανόπουλο για την πολύ σημαντική χειρονομία της Εταιρείας του.

Β. Επίσκεψη των μόνιμων υπαλλήλων του Στρατού.
Την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας οι μόνιμοι υπάλληλοι του Στρατού στην περιοχή μας, συνοδευόμενοι από τον «Άγιο Βασίλη» που μοίρασε τα πλούσια δώρα του στα φιλοξενούμενα παιδιά. Η Διευθύντρια του Σπιτιού κ. Ελίζα Καραβασίλη ευχαρίστησε θερμά τους ευγενικούς επισκέπτες.

Επίσκεψη Φιλίππου

Γ. Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του «Φιλίππου» Βεροίας.
Την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΑΣ «Φίλιππος» Βεροίας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή της κ. Ηλία Λαζό και τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Γκίμα. Οι παίκτες έπαιξαν με τα παιδιά –σαν παλιοί γνώριμοι- μεταξύ τους σε πολύ ευχάριστο κλίμα και χάρισαν σε αυτά καταπληκτικά παπούτσια. Ο Πρόεδρος του ΔΣ ευχαρίστησε θερμά τους παίκτες και τους συνοδούς τους για την εκδήλωση και την μακροχρόνια-σταθερή υποστήριξη που παρέχει ο «Φίλιππος» στο έργο μας.

Δ. Επίσκεψη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Παλατιτσίων.
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Παλατιτσίων και το Κατηχητικό της Ενορίας, συνοδευόμενοι από τον πνευματικό τους πατέρα Κωνσταντίνο, προσφέροντας τρόφιμα και χρηματικό ποσόν. Η Διευθύντρια του Σπιτιού κ. Ελίζα Καραβασίλη μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες όλου του Οργανισμού στους δωρητές μας.

Ε. Επίσκεψη του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου.
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκε το Σπίτι της Βεργίνας ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ., Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενους από πολιτικούς του φίλους. Ο κ. Θεοχαρόπουλος άκουσε με προσοχή τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ και τους επιστημονικούς υπεύθυνους του Οργανισμού να αναπτύσσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για σημαντικά θέματα όπως ο θεσμός της Αναδοχής κ.α. Ο κ. Θεοχαρόπουλος προσέφερε δώρα στα παιδιά και υποσχέθηκε διαρκή συνεργασία δεχόμενος τις ευχαριστίες όλων.

Βέροια 31 Δεκεμβρίου 2015
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

SAMSUNG CSC
 

Επίσκεψη μονίμων υπαλλήλων Στρατού

banner-article

Ροη ειδήσεων