Εκκλησια Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμoνα απο Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου μέχρι και 3 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης:

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας του Παιδιού στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος).

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. θα ιερουργήσει στην βραδινή Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή της Αγίας Ανυσίας.

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου το πρωί θα δεχτεί τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως.

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα χοστοστατήσει στον εσπερινό επί τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα.

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία επί τη αλλαγή του έτους στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στην σύναξη των κατηχητών της Μητροπόλεως και θα κόψει την βασιλόπιτα στον Πνευματικό Κέντρο του Ναού.

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 5:30 μ.μ. θα ομιλήσει στην σύναξη των μοναχών και μοναζουσών της Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

banner-article

Ροη ειδήσεων