Τοπικά

Μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΟΦΨΥ, σήμερα στη Βέροια

faretra.info

Με ανθρώπινη ζεστασιά και επαφή, με κεράσματα και στημένο το bazaar του, γιόρτασε σήμερα, 20/11/’15 ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας τον ερχομό των Χριστουγέννων, καλώντας τους εθελοντές και τους φίλους του σε μια μικρή γιορτή επικοινωνίας.

Ήδη τα παιδιά, οι λήπτες, έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο φύλλο της εφημερίδας τους με τον τίτλο “Φωνή… Ψυχής” που, όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας, όχι μόνο τους έδωσε την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα απ’ αυτήν, αλλά και να τη διακινήσουν φέρνοντας κάποια μικρά έσοδα στο Σύλλογο και προπαντός ευαισθητοποιώντας την κοινωνία.

Το bazaar των παιδιών, με έργα ζωγραφικής δικά τους, χειροτεχνήματα και κατασκευές, είναι μια όμορφη γωνιά που μπορεί να επισκεφτεί κανείς, για ν’ αγοράσει μικρά δώρα.

Ο Σύλλογος διευρύνει συνεχώς τις δραστηριότητές του αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους λήπτες αλλά και τις οικογένειές τους, οι οποίες έχουν ανάγκη στήριξης. Μάλιστα οι δραστηριότητες του Συλλόγου άρχισαν να καλύπτουν και ανάγκες, όπως είπε ο πρόεδρος, γειτονικών νομών, οι οποίοι στερούνται ενός ανάλογου συλλόγου.

Ευχόμαστε η καινούρια χρονιά να είναι για όλους τους καλύτερη και πάντα, όπως τώρα, δημιουργική.

ΔΣ

006009

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας