Πολιτική Τοπικά

Συμμετοχή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

 

Το Ε.ΠΑ.Μ. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011, την εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων της Πλατείας Συντάγματος. Από τότε, έχει οργανωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει χιλιάδες μέλη και φίλους στην χώρα, αλλά και στο εξωτερικό. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. είναι απλοί πολίτες, οι οποίοι συμφωνούν ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα επειγόντως, είναι να απελευθερωθεί από τα δεσμά του Ευρώ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να μπορέσει επιτέλους να απονείμει την αναγκαία δικαιοσύνη και να οδηγήσει την Πατρίδα μας προς μια αναγέννηση και πραγματική ευημερία.

Τα προτάγματα/στόχοι του Ε.ΠΑ.Μ. είναι:

 

1. Μη αναγνώριση και διαγραφή του Δημόσιου Χρέους, με βάση το διεθνές δίκαιο, που επιτρέπει σε ένα κυρίαρχο κράτος να αρνηθεί να πληρώσει όλα τα παράνομα, τοκογλυφικά και καταχρηστικά χρέη.

2. Εθνικό Νόμισμα. Αποχώρηση της χώρας μας από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. Χωρίς έλεγχο του νομίσματος και της οικονομίας ένα κράτος ΔΕΝ είναι ανεξάρτητο και υπόκειται σε κάθε είδος πίεσης και εκβιασμού. Άλλωστε, οι συσχετισμοί δύναμης στην Ευρωζώνη είναι τέτοιοι, που δεν επιτρέπουν σε μια χώρα όπως η Ελλάδα να ορθοποδήσει, όσο εξοντωτική λιτότητα κι αν επιβληθεί στο λαό.

3. Ανατροπή Μνημονίων. Η ίδια η εμπειρία έδειξε ότι το μόνο που πετύχαμε με τα μνημόνια ήταν η εκτόξευση του χρέους, με την οικονομία μας να βυθίζεται στην ύφεση και τον αποπληθωρισμό.

4. Δικαιοσύνη, ώστε να αποκατασταθεί η ηθική τάξη στη χώρα μας. Πρέπει οπωσδήποτε να τιμωρηθούν όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, καθώς και όσοι έδεσαν τη χώρα χειροπόδαρα με την υπογραφή τους, γιατί ´´εκβιάστηκαν και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς“ ή γιατί ´´δεν είχαν χρόνο“ να διαβάσουν όσα υπέγραφαν.

5. Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα απαλλάξει οριστικά τη χώρα και το λαό από τα βάρη της φαυλοκρατίας και της ξένης εξάρτησης, όπως επίσης θα προβλέπει ανακλητότητα και υποχρεωτική λογοδοσία για όλα τα πρόσωπα που κατέχουν δημόσια αξιώματα, ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια να πράττουν αντίθετα από αυτά, για τα οποία εκλέχτηκαν.
Η ´´ψυχή“ του Ε.ΠΑ.Μ., ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, έχει επισκεφτεί ήδη αρκετές φορές την Ημαθία. Η πιο πρόσφατη ομιλία του ήταν στη Βέροια στις 29/6/2015, παραμονές του Δημοψηφίσματος, στο οποίο το Ε.ΠΑ.Μ. τάχθηκε φυσικά με το ΟΧΙ.
Περισσότερες πληροφορίες για τη σκέψη και τη δράση του Ε.ΠΑ.Μ. μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του Μετώπου www.epamhellas.gr και στο blog του Πυρήνα Ημαθίας http://epamimathias.blogspot.gr/

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Ε.ΠΑ.Μ. στην Ημαθία είναι οι:
1. Αραμπατζής Βασίλειος
2. Τσενεκίδης Ιωάννης

H Ελλάδα δεν είναι Ψωροκώσταινα. Είναι ένας ευλογημένος τόπος. Σε κανέναν Ευρωπαίο τεχνοκράτη ή ντόπιο υπάλληλο των δανειστών δεν εμπιστευόμαστε τη σωτηρία της.
Στις 20 Σεπτεμβρίου περιφρουρούμε το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου.
Δεν δίνουμε με την ψήφο μας ΚΑΜΙΑ νομιμοποίηση στο Μνημόνιο που ψήφισαν όλοι μαζί. Βάζουμε τέλος στο μαρτύριο και επισπεύδουμε τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Στις 20 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε Ε.ΠΑ.Μ.!

Γραφείο Τύπου Ε.ΠΑ.Μ. Ημαθίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας