Νάουσα

Οι περιοδείες του κλιμακίου της Κ.Ο. του ΚΚΕ Νάουσας

Την εβδομάδα που πέρασε ολοκληρώθηκαν περιοδείες από κλιμάκιο της Κ.Ο. του ΚΚΕ Νάουσας και τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργο Ζοπουνίδη, Αθανάσιο Τσίτση,  σε υπηρεσίες της πόλης ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΠΕΔΥ (ΙΚΑ) , ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΚΕΠ , ΔΕΥΑΝ , ΟΑΕΔ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στα ΔΔ Νάουσας Επισκοπής- Χαριέσσας –Μαρίνας -Πολυπλατάνου –Αγγελοχωρίου–Ζερβοχωρίου –Γιαννακοχωρίου- Ροδοχωρίου—Μονοσπίτων- Κοπανού- Λευκαδίων – Στενημάχου.

Όπου τονίστηκαν τα παρακάτω .

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να μη δώσουν ισχυρή και καθαρή εντολή, όπως ξανά ζητάνε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ. Να μην ενισχύσουν το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Να απομονώσουν την εγκληματική, ναζιστική Χρυσή Αυγή που στηρίζει τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Να μη δείξουν εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς, δηλαδή, που είναι πρόθυμοι να συμβάλουν στη διαμόρφωση κυβέρνησης με σκοπό την εφαρμογή της νέας βάρβαρης μνημονιακής συμφωνίας. Τόνισαν ότι ισχυρή κυβέρνηση σημαίνει ισχυρή επίθεση σε βάρος των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων.

Στον αντίποδα όλων αυτών, εξήγησαν γιατί πρέπει να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, μέσα αλλά και έξω απότη Βουλή, στους καθημερινούς αγώνες. Για να έχει προοπτική η πάλη του λαού, να γίνει αποτελεσματική. Η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη είναι μια κατάθεση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, γιατί θα συμβάλει σε αγώνες και διεκδικήσεις για άμεσα μέτρα ανακούφισης του λαού. Για την αλληλεγγύη, την κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων, την ανάκτηση των απωλειών, την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών..

banner-article

Ροη ειδήσεων