Κατάληψη του ΠΑΜΕ στην Π.Ε. Ημαθίας από τα ξημερώματα

veroia-nea-katalipsi-tou-pame-imathias-stin-p-e-imathias-apo-ta-ximeromataΕιρηνική διαμαρτυρία εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων κατά της ψήφισης του 3ου μνημονίου

Κατάληψη πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Ημαθίας από τα ξημερώματα και μέχρι τις 10.00 περίπου το πρωί, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, κόντρα στην ψήφιση του 3ου Μνημονίου που φέρνει η Κυβέρνηση στη βουλή. Εργαζόμενοι, άνεργοι κάθε ηλικίας και συνταξιούχοι από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, μετά τις 6.00 π.μ. έκλεισαν την είσοδο του κτιρίου της Π.Ε. παρεμποδίζοντας την έλευση όχι μόνο του προσωπικού αλλά και του ιδίου του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ενώ η συγκέντρωση δε διαλύθηκε παρά τις συστάσεις της αστυνομίας, ενώ από τον τρίτο όροφο του κτιρίου αναρτήθηκε γιγαντοπανό με το σύνθημα: «Αρκετά πληρώσαμε και ματώσαμε.Να αποκρούσουμε τη φτώχεια και την εξαθλίωση»

Οι εργαζόμενοι απαιτούν

Οι απαιτήσεις των εργαζομένων που συγκεντρώθηκαν συνοψίζονται, σε αυξήσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, με κανέναν εργαζόμενο αμειβόμενο κάτω από 751 Ευρώ, με αποκατάσταση της ρημαγμένης τσέπης των λαϊκών οικογενειών, από την επιδρομή των δύο μνημονίων που προηγήθηκαν, με παράλληλη κατάργηση των αντεργατικών νόμων και αποκατάσταση των ΣΣΕ.

far

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 41498 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια