Οικονομία

“Θεσμοί”: Αναξιόπιστη και ασαφής η ελληνική πρόταση για συμφωνία

oikonomia-thesmoi-anaxiopisti-protasi-gia-simfonia

“Πανομοιότυπη με την προηγούμενη και με ελάχιστες αλλαγές επί της ουσίας”

Την αξιοπιστία της ελληνικής πρότασης για συμφωνία αμφισβήτησαν οι εκπρόσωποι των «θεσμών», σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στα διεθνή ΜΜΕ από κύκλους των δανειστών.

Αυτό επιβεβαιώνει άλλωστε και το γερμανικό πρακτορείο MNI, το οποίο αναφέρει πως η ελληνική πρόταση που κατατέθηκε σήμερα (9-6-15) από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, μέσα από ένα επτασέλιδο κείμενο, είναι στο κύριο σώμα της πανομοιότυπη με την προηγούμενη, με ελάχιστες αλλαγές επί της ουσίας και με πολλές… ασάφειες.

Όπως όλα δείχνουν, το διαπραγματευτικό θρίλερ που εξουθενώνει την ελληνική αγορά, την οικονομία και σύμπασα την κοινωνία, δε φαίνεται να έχει τελειωμό και όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνονται οι φωνές αφύπνισης που κάνουν λόγο για ευρωπαϊκή, συστηματική κοροϊδία σε βάρος των Ελλήνων.

“Άρωμα” εκλογών, προμηνύει η ομιλία Κορωνάκη στη Βέροια;;;

Από την άλλη πλευρά η Κυβέρνηση διατείνεται ότι ο Ελληνικός λαός διατηρεί σταθερά την ελπίδα του στην πολιτική που ασκείται σε επίπεδο διαπραγματεύσεων κάτι που, όπως υποστηρίζει, έχει και δημοσκοπική κατοχύρωση. Ωστόσο και η αξιοπιστία των δημοσκοπικών αριθμών που έχουν δοθεί κατά καιρούς στη δημοσιότητα δεν μπαίνουν πάντοτε στο απυρόβλητο της ανταπόκρισης στην αλήθεια, αφού έχουν διαψευστεί πολλές φορές οικτρά.

Πάντως τα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας κάνουν λόγο για άρωμα εκλογών, με αφορμή την αυριανή ομιλία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Κορωνάκη στη Βέροια.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας