Αλεξάνδρεια

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των υπόστεγων συντήρησης στο 3ο ΤΕΑΣ Αλεξάνδρειας

alex-nea-3o-teas-vesyropoulos

Με πρωτοβουλίες Βεσυρόπουλου, Γκυρίνη και Αλεξόπουλου

Ανακοίνωση του πολ. Γραφείου του Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των υπόστεγων συντήρησης (δύο υπόστεγα 4000τμ και 3500τμ αντίστοιχα) στο στρατόπεδο 3ο ΤΕΑΣ, στην Αλεξάνδρεια, προκειμένου να εγκατασταθούν τα ελικόπτερα Chinook.

Πρόκειται για ένα έργο που σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην στρατοπέδου 722 ΤΜΧ, που έχει δρομολογηθεί, για τη δημιουργία στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού της Αλεξάνδρειας, κέντρου εκπαίδευσης και αριστείας των χειριστών ελικοπτέρων των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ center of excellence), θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την περιοχή και θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική οικονομία.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, υπενθυμίζεται, ότι είχε αναλάβει πρωτοβουλίες ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη και τον τέως Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αλεξόπουλο, σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με τον τότε Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο.

Σε δήλωση του ο κ. Βεσυρόπουλος επισημαίνει τα εξής:

«Ξεκινούν να υλοποιούνται δύο έργα που πρόκειται να ενδυναμώσουν την περιοχή της Αλεξάνδρειας και μελλοντικά θα προσδώσουν πολλαπλά οφέλη στην τοπική οικονομία.

Είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση για μένα το γεγονός, ότι συνέβαλα σε αυτή την εξέλιξη, μαζί με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Η Ημαθία πρέπει να αποκτήσει νέες δομές, που θα συνιστούν συγκριτικό πλεονέκτημα. Για μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση, είναι η δρομολόγηση και υλοποίηση σημαντικών έργων».

banner-article

Ροη ειδήσεων