Αθλητικά

Κατώτερη των περιστάσεων η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 3-1 από τον Π.Α.Ο.Κ.

Athlitika veria paok 1 3

Δεν μπόρεσαν οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής

Οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ, το οποίο στο ημίχρονο έφτασε στο 0-3!

Το μόνο που κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο δεύτερο μέρος, αλλά στην συνέχεια στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να ελέγξει το ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους φάση στο παιχνίδι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.

Ήταν το 10′ όταν ο Σκόνδρας σέντραρε από τα αριστερά και ο Περέιρα με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζινάρ!

Η «Βασίλισσα» προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 14′ ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο απ’ τα αριστερά!

Στο 18′ το σουτ του Νομπόα από τον άξονα κατέληξε στην αγκαλιά του Τζινάρ, ενώ στο 21′ ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά, ο Μακ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Βίτορ που αιφνιδιάστηκε και το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ!

Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας. Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά και ο Βίτορ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζινάρ για το 2-0!

Στο 34’ η «Βασίλισσα» έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ όταν μετά από σέντρα του Ντουμίτρου από τα δεξιά, ο Βεργώνης έπιασε το σουτ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ!

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Π.Α.Ο.Κ. τριπλασίασε τα τέρματά τους στο 42’ με όμορφο γκολ του Νομπόα, ο οποίος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Σκόνδρα απ’ τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζινάρ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 52′ ο Μακ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από τα αριστερά προσπαθώντας να περάσει και τον Τζινάρ αλλά ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ μπλόκαρε τη μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων αλλά ο Ναζλίδης με κεφαλιά εξ επαφής, μισό μέτρο από την εστία, δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Τελικά η μείωση του σκορ ήρθε στο 61’ όταν ο Ντουμίτρου με ένα εκπληκτικό πλασέ από τα αριστερά, στα όρια της περιοχής έγραψε το 1-3!

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες προσπάθησαν για ένα ακόμη γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο ματς, αλλά στο 71′ ο Ιτάνζ μπλόκαρε την κοντινή κεφαλιά του Βεργώνη, ενώ στο 77′ το διαγώνιο σουτ του Γεωργιάδη από τα δεξιά πέρασε μόλις άουτ!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Κουτσιαύτη από την Άρτα και των βοηθών του Γεωργιάδη (Κοζάνης), Χαρίση (Γρεβενών). Ο Αρτινός ρέφερι δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι στον Μπατιόν στο πρώτο ημίχρονο.

ΒΕΡΟΙΑ (Χ. Γκρανέρο): Τζινάρ, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Τάτος (53’ Κάμπορα), Ντουμίτρου, Μπεν (73’ Γεωργιάδης), Μπαργκάν (53’Ναζλίδης).

Π.Α.Ο.Κ. (Α. Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Ρικάρντο Κόστα, Κάτσε, Γκολάσα, Βίτορ, Νομπόα, Μακ (81’ Πόζογλου), Περέιρα, Παπαγιαννόπουλος (90′ Πούγγουρας), Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (84′ Κίτσιου).

Πηγή: http://kerkidasport.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας