Αθλητικά

ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ο.Κ.: Ανάλυση αγώνα

Athlitika veria paok 21feb

Στο γήπεδο της Βέροιας πέφτουν τα φώτα της πρώτης μέρας της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ,

όπου η «Βασίλισσα του βορρά» θα κονταροχτυπηθεί με τον «λαβωμένο» Π.Α.Ο.Κ.!

Η ομάδα του Χoσέ Γκρανέρο, μετά τη νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Λεβαδειακό υποδέχεται τον «δικέφαλο» που εκτός από το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα έχει να αντιμετωπίσει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Απουσίες και μάλιστα σημαντικές αντιμετωπίζουν και οι «κυανέρυθροι», με την διαφορά όμως ότι η ψυχολογία τους βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο μετά το σπουδαίο διπλό στη Λιβαδειά. Οι παίκτες του Γκρανέρο θέλουν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ. και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν.

Από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος» έφτασε να διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα αλλά με ένα αρνητικό σερί τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στην τρίτη θέση και στο -11 από την κορυφή, κάτι που έφερε πολλά προβλήματα στην ομάδα και τις γνωστές μουρμούρες του κόσμου. Η διοίκηση πάντως στήριξε τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα από το ματς της Βέροιας!

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΡΟΙΑ: Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό της “Βασίλισσας”, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Καλτσά, Μαραγκό, Μπαλάφα, Βάσκες και τον ανέτοιμο Σιρίλ Καλί. Στον αντίποδα συμπεριέλαβε κανονικά τον Μπαργκάν που αποθεραπεύτηκε.

Π.Α.Ο.Κ.: Πολλές απουσίες για τον Αναστασιάδη που άφησε εκτός τους Σαλπιγγίδη, Γλύκο, Παπαδόπουλο, Τζανδάρη, Μαντούρο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Νοκ άουτ είναι και οι τιμωρημένοι Ρατς, Αθανασιάδης.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ρ. Μπράβο, Μαλόν, Βέρτζος, Μπατιόν, Νέτο, Μπαργκάν, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Π.Α.Ο.Κ.: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Πούγγουρας, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Γκολάσα, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρης, Φακούντο, Παπαγιαννόπουλος.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από τον Σύνδεσμο Άρτας, έχοντας βοηθούς τους Γεωργιάδη (Κοζάνης) και Χαρίση (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής ο Θάνος από τα Γρεβενά.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΒΕΡΟΙΑ:
Κάτω από την εστία θα είναι ο Τζινάρ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Νέτο (δεξιά), Ραούλ Μπράβο (αριστερά), Βέρτζο και Όστοιτς. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μπατιόν και Βεργώνης, με τον Τάτο πιθανότατα μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μπεν, στο αριστερό ένας εκ των Ντουμίτρου ή Μπαργκάν και στην κορυφή πιθανότατα ο Χαβιέρ Κάμπορα.

Π.Α.Ο.Κ.: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Κωνσταντινίδης, αριστερά ο Σκόνδρας ενώ οι δύο κεντρικοί θα είναι οι Βίτορ και Κόστα. Μοναδικό αμυντικό χαφ θα είναι ο Κάτσε έχοντας μπροστά του τους Γκολάσα – Νομπόα. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Φακούντο Περέιρα, αριστερά ο Μακ και στην κορυφή ο Κουλούρης.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. είναι η προϊστορία που υπάρχει στα παιχνίδια με τη ΒΕΡΟΙΑ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η ομάδα του Αναστασιάδη σε 13 παιχνίδια μετρά μόλις τρεις ήττες με τελευταία τη σεζόν 1986-87! Πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και πέντε φορές ο «δικέφαλος» έχει φύγει από την πρωτεύουσα του Νομού Ημαθίας με τη νίκη.

Πηγή: http://kerkidasport.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας