Σχόλια

Το άλας της… “νοστιμιάς” της συνεδρίασης!!!

2015 02 02 Sxolia allas synedriasis

Βολές δέχεται  η Διοίκηση του Δήμου Βέροιας από την αντιπολίτευση για την τροποποίηση ή μη του Προϋπολογισμού που συζητείται αυτή την ώρα, ως πρώτο τακτικό θέμα, ενώ ψηφίστηκε συνολικά ο προϋπολογισμός, μόλις πριν λίγο καιρό, στα τέλη του 2014. Γεγονός που σχολίασε και ο κ. Παπαγιάννης δι’ επιστολής του στον Τύπο, κάποιες ώρες πριν την έναρξη της αποψινής συνεδρίασης.

Μεγάλη έκταση έλαβε μάλιστα η συζήτηση περί μη έγκυρης αγοράς αλατιού για την αντιμετώπιση των παγετών, γεγονός που αποτέλεσε έναν από τους λόγους σημερινής αναγκαστικής τροποποίησης. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Β. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος δεν έχει τις αποθηκευτικές δομές, ώστε να αγοράζει ποσότητες αλατιού προληπτικά. “…Εφόσον δεν έχουν προκύψει ανάγκες συγκεκριμένες, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αγοράζουμε ποσότητες για ώρα ανάγκης. Όταν προκύπτουν πράττουμε αναλόγως. Προς τι λοιπόν η γκρίνια για την τροποποίηση;;; “… διερωτήθηκε. Η περιβόητη συζήτηση περί άλατος επέφερε και πάλι υψηλές εντάσεις και εκνευρισμούς με αποκορύφωμα τον εκ νέου διαπληκτισμό Χατζηαθανασίου – Μαρκούλη, επί της διαδικασίας (ο δεύτερος μη συμμορφούμενος με τον κανονισμό, έπαιρνε αυτοβούλως τον λόγο), με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης για 10 λεπτά… Ειρήνη Υμίν!

Φαίνεται πως η τοπική αυτοδιοίκηση αργεί να εναρμονιστεί με τη  νέα αντικομφορμιστική ατμόσφαιρα που εισήγαγε η νέα Κυβέρνηση και χρονοτριβεί… κουραστικά, βουλιάζοντας με τις ώρες στους βάλτους των κανονισμών λειτουργίας, παραγκωνίζοντας συστηματικά την ουσία των πραγμάτων και διυλίζοντας πολλούς …κώνωπας!!!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας