Σχόλια

Κλειδώνει στις 5 Ιανουαρίου η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για τα 12 ονόματα

politiki-syriza-oxi-elia-veroia

Το 2015 μπήκε πανηγυρικά αλλά και δυναμικά με …άρωμα εκλογών και με αυξημένη την κινητικότητα για την τελική ευθεία της συγκρότησης ψηφοδελτίου στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω, αφού ήδη μέχρι την παραμονή πρωτοχρονιάς ολοκληρώθηκαν οι τοπικές διαδικασίες που θα δώσουν τη λίστα της πρότασης των 12 εκλεκτών και εκλεγμένων προς τα κεντρικά του κόμματος.

Οι μέχρι τώρα εκ των εν δυνάμει υποψηφίων, τα ονόματα των οποίων είδε το φως της δημοσιότητας είναι από τη Βέροια οι κ.κ. Γεωργιάδης, Χαμπίδης (Γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας) Παπαγιαννούλη, Τουτουντζίδου, Ουρσουζίδης, Χατζηαθανασίου, από την Αλεξάνδρεια οι κ.κ. Αντωνίου, Τόζιου, Σπυρίδης και Κιοσέογλου, ενώ από τη Νάουσα οι κ.κ. Καρασαρλίδου, Ορφανίδης, Λαπαβίτσας και Χαρίση.

Να σημειωθεί ότι σε επίπεδο διαδικασιών ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει αφενός μέλη του κόμματος και αφετέρου πρόσωπα που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους (ΠΑΣΟΚ συνήθως) ως μια δυνατότητα προεκλογικής διεύρυνσης (τρανταχτά παραδείγματα τα ονόματα των κ.κ. Ουρσουζίδη και Χατζηαθανασίου).

Όσον αφορά πληροφορίες μας, των περασμένων ημερών, δικαιώθηκε τελικώς η αναφορά μας στο όνομα του κ. Χατζηαθανασίου, παρότι υπήρχαν πολλά σενάρια αμφισβήτησης της υποψηφιότητάς του, ενώ δεν ακούστηκαν εν τέλει τα ονόματα των κ.κ. Κάκαρη και Αποστολόπουλου, όπως πολλοί περίμεναν… ενδεχομένως

 

banner-article

Ροη ειδήσεων