Πολιτική

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη ουδείς!

2014-12-30-Politiki-xoni-prodosia

Αφιερωμένο σε Μελά, Ιατρίδη, Γιοβανόπουλο, Νταβρή

Γράφει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Ευτυχώς, που είχε ονοματεπώνυμο η τρίτη ψηφοφορία, (όπως μας έλεγε ο Σαμαράς απειλητικά τις προηγούμενες μέρες). Γιατί τώρα ο λαός ξέρει ποιοι είναι αυτοί, που στην προεδρική εκλογή ψήφισαν τα αντίθετα, από αυτά που έλεγαν πριν από 2 χρόνια για να εκλεγούν!

Είπαμε, εκλογές έρχονται. Καλό είναι ο λαός να γνωρίζει ποιοι βουλευτές αρέσκονται στις κωλοτούμπες. Και Το ΧΩΝΙ θα κάνει ό,τι μπορεί για να του το θυμίζει.

Φυσικά, και δεν μας ενδιαφέρει η στάση του Ψαριανού. Υπάρχουν άλλοι που εμπιστεύονται το μνημονιακό μυαλό αυτού του «εκσυγχρονιστή μονοδρομιακού» τύπου. Εμείς, πάλι, όχι. Δεν το έχουμε σε καμία εκτίμηση.

Φυσικά, και δεν θα σχολιάσουμε τη στάση του Λυκούδη, που όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί αν συνεχίσει να το παίζει «κολαούζος του μνημονίου» από τη ΔΗΜΑΡ, έφυγε και πήγε στο Ποτάμι, για να συνεχίσει τον αγαπημένο του ρόλο.

Φυσικά, και δεν ασχοληθούμε με Κουράκους, Χρυσαυγίτες, Κασσαπίδηδες και Οικονόμου. Στο καλό να πάνε όλοι τους και να μας γράφουν. Και αν δεν έχουμε νέα τους, ούτε που θα ασχοληθούμε. Αυτοί που μας νοιάζουν είναι οι ακόλουθοι:

Μελάς, Ιατρίδη, Γιοβανόπουλος, και Νταβρής.

Όλοι τους, πριν από λίγους μήνες έλεγαν δημόσια (οι περισσότεροι από αυτούς σε εμάς Στο ΧΩΝΙ) ότι η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας είναι η ευκαιρία που περιμένει ο τόπος για να απαλλαγεί επιτέλους από αυτή τη θανατηφόρα πολιτική. Μετά, όμως, αυτό άλλαξε.

Ο Μελάς ανακάλυψε ένα 80% μέσα του, που έλεγε άλλα! Η Ιατρίδη έψαξε και βρήκε Ροδίτες που της είπαν να στηρίξει τη ΝΔ (χρειάζεται προσπάθεια για να τους βρεις!) Ο Γιοβανόπουλος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Σαμαρά για τη μεταρρύθμιση του συστήματος Υγείας (λίγες μέρες αφότου ο Βορίδης έκοψε τις προληπτικές εξετάσεις!), αποφάσισε να ψηφίσει τελικά υπέρ του Σαμαρά, γιατί έτσι -λέει- θα αποφύγει τον κίνδυνο η χώρα να γίνει προτεκτοράτο!!! (Άβυσσος το μυαλό του Έλληνα βουλευτή!). Για τον Νταβρή, δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Έτυχε να τον ακούσουμε να μιλά σε δημοσιογράφους, πριν από λίγες βδομάδες, και ξέραμε εξαρχής τη στάση που θα κρατήσει στην προεδρική εκλογή. Ξέραμε ότι είχε αποφασίσει να στηρίξει τους. «προσκυνημένους», για να θυμηθούμε μια παλαιότερη δήλωσή του. Και αυτό έκανε.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ! Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς τους κυρίους.

Τώρα τους ξέρουμε εμείς. Τους έχουν καταλάβει και οι πρώην ψηφοφόροι τους.

Και λέμε «πρώην», γιατί τώρα θα πρέπει να βρουν νέους!!! Και μάλιστα να τους ψάξουν εκεί που μέχρι πρότινος έβριζαν και έφτυναν. Πρέπει να πείσουν να τους ψηφίσουν εκείνοι οι ψηφοφόροι, που το προηγούμενο διάστημα άκουγαν τους ίδιους βουλευτές να τους λένε ότι αυτή η πολιτική δολοφονεί την ελληνική κοινωνία. Και τώρα, έτσι όπως τα κατάφεραν, θα πρέπει να επιχειρηματολογήσουν ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ!!!

Να τους ευχηθούμε «καλή τους επιτυχία» (κακή, ψυχρή και ανάποδη, για την ακρίβεια).

Αν ήμασταν υπερβολικά πονόψυχοι και αθεράπευτα ρομαντικοί, θα λέγαμε στους αναγνώστες μας:

«Αφήστε τους, δεν ήξεραν τι έκαναν».

Όμως, δεν είμαστε.

Κάθε άλλο! Είμαστε δηλωμένοι εχθροί του καθεστώτος Σαμαρά, που επιτέλους ξηλώνεται, και με αυτή την ξεκάθαρη θέση έχουμε να πούμε στους συγκεκριμένους «ανεξάρτητους» βουλευτές μας το εξής απλό: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη ουδείς».

Και έχουμε να τους ρωτήσουμε και κάτι ακόμα:

Είστε σίγουροι ότι ο Σαμαράς θα σας πάρει τώρα μαζί του; Είστε απολύτως σίγουροι; Για να δούμε.

Σημείωση: Μια εύκολη λύση είναι να βγαίνετε (ένας ένας) και να λέτε ότι επειδή τάχα δεν σας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, δεν θα κατέβετε στις επόμενες εκλογές, και άλλες τέτοιες βλακείες. Κανείς δεν θα σας πιστέψει. Αλλά, και τι άλλο να πει κανείς;

Πηγή: http://www.toxwni.gr

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας