Απόψεις

«Έσπειραν… μνημόνια, θα θερίσουν… καταδίκη»

2014-12-29-Arthrografia-kakaris-espeiran-mnimonia

Γράφει ο Γιώργος Κάκαρης

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον τόπο και την δημοκρατία.

Ευτυχώς η ιστορία δεν επαναλήφθηκε. Το 2012 αποτελεί παρελθόν και μαύρη σελίδα στην χώρα. Όπως και τότε ζήσαμε ένα πολεμικό κλίμα.
Τα ΜΜΕ των Αθηνών και των συμφερόντων έδωσαν τα ρέστα τους δημιουργώντας μια κατάσταση κινδυνολογίας, εκφοβισμού και απογοήτευσης του λαού, σε περίπτωση εκλογών και επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζήσαμε άθλιες ιστορίες με καταγγελίες εξαγοράς βουλευτών που ερευνά η δικαιοσύνη.
Αυτή τη φορά δεν πέρασε ο εκβιασμός και η λάσπη.
Αυτή τη φορά νίκησε η λογική και καταδικάστηκε η ωμή παρέμβαση των ξένων συμφερόντων.

Βιώσαμε ένα πυρ ομαδόν και κατά ριπάς από τους νταβατζήδες της ελληνικής πολιτικής σκηνής, με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να μάχονται για την αποφυγή ανατροπής αυτής της κυβέρνησης που εξαθλίωσε τον Ελληνικό λαό και διέλυσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Ήρθε η ώρα της αριστεράς. Ο λαός ελπίζει και θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Είναι υποχρεωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει και να βουλώσει τα στόματα όσων μιλούσαν ακόμη και για πιστωτικό γεγονός.Ήρθε η ώρα του λαού να δώσει τον αγώνα απέναντι στη σειρήνες της καταστροφολογίας και να αποδείξει ότι ο Έλληνας δεν θέλει ζυγό και είναι περήφανος, το έχει αποδείξει η ιστορία άλλωστε.

Είναι μια χρυσή ευκαιρία για να πάρει ο πολίτης στα χέρια του την μοίρα την δική του και των παιδιών του. Φτάνει με τους σωτήρες που το μόνο που έσωσαν ήταν τα συμφέροντα των τραπεζιτών, ξεπουλώντας κομμάτι κομμάτι την ελληνική γη.
Ο λαός θα τιμωρήσει αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας.

Τελείωσε το θέατρο της προεδρικής εκλογής χωρίς να φέρει αποτέλεσμα η παράσταση με τίτλο «μονόλογος-συνέντευξη του πρωθυπουργού».
Έσπειραν…μνημόνια, θα θερίσουν…καταδίκη, το δρεπάνι θα το κρατάει ο κάθε ένας πολίτης που του διέλυσαν την ζωή τα όνειρα και την οικογένεια του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΡΗΣ
Δημοτικός σύμβουλος Βέροιας

banner-article

Ροη ειδήσεων