Σχόλια

Ξεκάθαρος μέσα του ο Κ. Γιοβανόπουλος για το απόγευμα

2014-09-11-politiki-dilosi-giovan

…Αλλά δεν ξέρουμε τι θα ψηφίσει!

Εντελώς και συνειδητά ξεκάθαρος είναι μέσα του ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος για το τι θα ψηφίσει στη σημερινή ψηφοφορία των 19.00 στη Βουλή για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αυτό τουλάχιστον διατύπωσε με σαφήνεια στη «ΦΑΡΕΤΡΑ» πριν από μερικά λεπτά ο ιδιαίτερος του πολ. Γραφείου του Βουλευτή, ο οποίος δεν αποκαλύπτει το τι θα ψηφίσει ο βουλευτής. Προφανώς έχει λάβει σχετική εντολή. (Μας είπε ότι το τηλέφωνο του βουλευτή χθες είχε 100 κλήσεις)

Ωστόσο το δικό μας εύλογο ερώτημα, προφανώς και των αναγνωστών μας, είναι το πώς συνάδει αυτό το «ξεκάθαρος» με τη μυστικότητα της πρόθεσης ψήφου του, που κρατά επιμελώς τελευταία.

Οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ και οι τρεις τους θα στηρίξουν Σταύρο Δήμα και αυτό είναι δεδομένο. Να θυμίσουμε όμως ότι προ μηνών ο Γιώργος Τράγκας σε τηλεοπτική του εκπομπή δέσμευσε τηλεφωνικά – στον αέρα – τον κ. Γιοβανόπουλο να δηλώσει ευθέως, δηλαδή ξεκάθαρα, αν θα στηρίξει Κυβερνητική θέση, προκειμένου για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και τότε ο κ. Γιοβανόπουλος είπε ένα «ΟΧΙ» διαστάσεων …28ης Οκτωβρίου.
Μάλιστα ο κ. Τράγκας του είπε ότι σε αντίθετη περίπτωση, αν ψηφίσει «ΝΑΙ», θα ανασύρει εκ του αρχείου του καναλιού το σχετικό video με τις δηλώσεις του. Αλλά ο Βουλευτής ήταν και πάλι ξεκάθαρα… αμετακίνητος στη θέση του «ΟΧΙ».

Σημειωτέον ότι σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα του in.gr, τον συγκαταλέγει στην ομάδα των Ανεξάρτητων Βουλευτών του… «Ίσως»!!! Εννέα ώρες έμειναν βέβαια και κοντός ψαλμός…!
Αλλά κάποιες… «κακές» γλώσσες έλεγαν τους τελευταίους μήνες ότι ο κ. Γιοβανόπουλος έχει επιδοθεί σε μπαράζ δηλώσεων περί αναγκαιότητας για Εθνική Ενότητα και Συνεννόηση, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για μια ενδεχόμενη σημερινή… «κωλοτούμπα».

Πάντως γεγονός είναι ότι τα «’Ισως» δεν ανήκουν στις ξεκάθαρες κουβέντες!!!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας