Σχόλια

Γ. Μπατσαρά: “Θέλω να τα πω… χωρίς να με διακόψεις”!

2014-12-01-Sxolia-mpatsara-thelo-na-ta-po

Εικόνα σύγχυσης ρόλων δόθηκε μάλλον κατά τη χθεσινή διαδικασία της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ για τα 40 χρόνια της ΝΔ, όταν οι τοπικοί βουλευτές απηύθυναν τους χαιρετισμούς τους πριν ανέβει στο Βήμα ο κεντρικός ομιλητής και φιλοξενούμενος Κυριάκος Μητσοτάκης. Και αυτό καθώς οι χαιρετισμοί, ήταν κατά τι μακροσκελέστεροι από έναν συνήθη χαιρετισμό, με αποκορύφωμα τον σχεδόν 20′ λεπτο (κόντεψε) χαιρετισμό της Γεωργίας Μπατσαρά που προκάλεσε αρνητικά σχόλια και μειδιάματα αμηχανίας, στην αίθουσα του Αιγές, μεταξύ στελεχών και απλών οπαδών του κόμματος.

Χειμαρρώδης και αυθόρμητη η κ. Μπατσαρά, όπως πάντα,  … «ξεναγούσε» τον κ. Μητσοτάκη νοερώς στην ερατεινή γη της Ημαθίας από την τιμημένη αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας με τα προβλήματά της, από τα τοπικά μέχρι και τα εθνικά (βλ. Μακεδονικό), μιλώντας τιμητικότατα για τον πατέρα του Υπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και τα περιβόητα στέγαστρα της Βεργίνας που αποκτήθηκαν επί των ημερών του, ενώ προσπάθησε επίμονα και κατ’ επανάληψη να αποσπάσει δέσμευση του Υπουργού ότι δε θα φύγει το Τελωνείο από την Ημαθία.

Τη φόρα της Βουλευτού διέκοψε διακριτικά η τελετάρχης Αν. Λαζαρίδου, και αμέσως μετά από πέντε λεπτά η κ. Μπατσαρά κατήλθε εκ του βάθρου, χωρίς ωστόσο να λάβει μια ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό που μίλησε αργότερα, για το αν θα μείνει τελικά το τελωνείο στον τόπο. Τέλος η κ. Μπατσαρά στο τελευταίο και καταληκτικό χειροκρότημα των παραβρισκομένων που έδωσαν τους.. τίτλους του τέλους της ομιλίας της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοους την ψήφισαν και την ανέδειξαν ως την… πρώτη γυναίκα βουλευτή του τόπου!


banner-article

Ροη ειδήσεων