Αθλητικά

Με 69 – 74 ηττήθηκε ο Φίλιππος Βέροιας από τον Εθνικό

2014-11-23-Athlitika-htta-filippou-apo-ethniko

Την ήττα με 69-74 γνώρισε ο Φίλιππος στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας

αντιμετωπίζοντας στο Δ.Α.Κ Δημήτριος Βικέλας τον Εθνικό Πειραιά. Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι οι παίκτες του Φιλίππου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να κερδίσουν αλλά η τύχη των αντιπάλων στα τελευταία δευτερόλεπτα καθώς και τα καθοριστικά – απαράδεκτα σφυρίγματα της διαιτησίας έκριναν στο τέλος το παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ για τον Φίλιππο ο Γκιουλέκας με 16 πόντους και οι Δεληγιώργης και Τραϊανός με 12.

Δεκάλεπτα : 16-16, 33-32, 52-52, 69-74

Διαιτητές: Μπήτης-Φακίτσας-Τσιαπλής

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Πεταλωτής 2, Μαρτίνς, Σιδηρόπουλος, Τραϊανός 12 (5λ.), Δεληγιώργης 12 (1τρ., 5ασ.), Πλιούκας 4 (1), Γκιουλέκας 16 (2), Κασαμπαλής 4, Αργύρης, Τριχόπουλος 11 (1), Πεχλιβάνος, Λευκαδίτης 8.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γούναρης): Παπαδιονυσίου 7 (1), Μούκας, Καρυπίδης, Κουκάς 13 (3τρ., 5ασ.), Τζιάλλας 5, Τσιότρας 7 (1), Ζούμπος, Γκιζόγιαννης 12 (2), Μαχαίρας 8, Βαβάτσικος, Αναγνωστόπουλος, Ψυλέας 22 (2).

Δ. Γκίμας : «Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι»
Μετά τον αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων Δημήτρης Γκίμας και Μάριος Γούναρης αντίστοιχα έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Μάριος Γούναρης: «Προερχόμενοι από μια μεγάλη νίκη με την Καβάλα έπρεπε μέσα στην προηγούμενη βδομάδα να πείσουμε τα παιδιά να ξεχάσουν αυτή την νίκη και να έρθουμε εδώ στην Βέροια προσγειωμένοι ξέροντας ότι η Βέροια είναι μια πολύ σκληρή ομάδα ειδικά στην έδρα της και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως αυτό με την Καβάλα. Τα παιδιά κατάφεραν να είναι συγκεντρωμένα, μπήκαν δυνατά μέσα στο παιχνίδι, η Βέροια προσπάθησε, μας κάλυψε σε κάποια σημεία αλλά εμείς πετυχαίνοντας καλάθια σε κρίσιμα σημεία καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Συνεχίσουμε να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα ένα και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%. Δεν υπάρχει κάποιος στόχος μακροπρόθεσμος αλλά μόνο κάθε Σάββατο ο συγκεκριμένος αντίπαλος. »

Δημήτρης Γκίμας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού Καβάλας για την νίκη. Το παιχνίδι εξελίχθηκε ακριβώς όπως το περιμέναμε, δυνατό, με πολλές μονομαχίες. Πιστεύω ότι το τρίποντο του Κουκά στο τέλος του παιχνιδιού ήταν καθοριστικό. Το παιχνίδι πήγε περίπου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Σίγουρα δεν μπορείς να φτάσεις στο 100% του σχεδιασμού. Είναι κάποια σημεία τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι. Είναι ήττα που μας αφήνει πίσω βαθμολογικά για την επίτευξη του σκοπού μας. Το πρωτάθλημα ακόμη έχει πολύ δρόμο και πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και αποτελέσματα που θα αλλάζουν συνεχώς τις ισορροπίες. Η συνταγή είναι μόνο μια…συνεχώς δουλειά. Σήμερα έχω πολλά παράπονα από την διαιτησία. Αυτό συνέβαινε και στα προηγούμενα παιχνίδια, και σ’ αυτά που κερδίσαμε και σ’ αυτά που χάσαμε, αλλά είχα αποφασίσει να μην μιλήσω. Δεν ξέρω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η παράξενη αντιμετώπιση. Βέβαια δεν νομίζω να μας ακούσει και κανένας αλλά σήμερα η διαιτησία ήταν κακή. Από ‘δώ και πέρα κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Λαύριο και Αρκαδικό που θα πρέπει η ομάδα να προσπαθήσει κερδίσει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που σήμερα έδειξε μεγάλο πάθος και θέλουμε να είναι έτσι σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι σήμερα ο κόσμος κατάλαβε ακόμη περισσότερο ότι η ομάδα προσπαθεί και θα έρθει η ώρα και των μεγάλων αποτελεσμάτων και της επίτευξης της παραμονής στην Α2.»

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας