Σχόλια

Το σεντούκι του… Αιόλου, με τα “φαντάσματα της Δεξιάς”!

veroia-nea-themata-kathariotitas-kai-eftaxias-tethikan-ki-apopse-sto-dimotiko-simvoulio-veroias1

Λάδι στη φωτιά έριξε, ανοίγοντας το σεντούκι του… Αιόλου,  ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, κατά τη χθεσινή μαραθώνια συζήτηση επί της ψήφισης της Α’ Φάσης της νέας Κυκλοφοριακής Μελέτης της Βέροιας.

2014-11-11-sxolia-fantasmata-dexiasΣτην τοποθέτηση της δευτερολογίας του ο κ. Καραπαναγιωτίδης είπε ένα μεγάλο αλλά και ελαφρώς σαρκαστικό «μπράβο» στην διοικούσα παράταξη που ουσιαστικά προωθεί μια προειλημμένη πολιτική απόφαση για τις μονοδρομήσεις Μητροπόλεως και Βενιζέλου και ως εκ τούτου την παρότρυνε να πάψει να κρύβεται πίσω από αποφάσεις του ΣτΕ περί ανάδειξης αρχαιοτήτων στο κέντρο της πόλης.
«… Αν πετύχει η μελέτη μπράβο σας κι αν δεν πετύχει πάλι μπράβο σας, αφού στις εκλογές θα ξεθάψετε από το σεντούκι τα φαντάσματα της δεξιάς…».
Όπως ήταν φυσικό η παράταξη Βοργιαζίδη πυροδοτήθηκε ομοθυμαδόν και αντέδρασε δια βοής και κυρίως του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Β. Παπαδόπουλου που κάλεσε τον Πρόεδρο Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου να αφαιρέσει το λόγο του κ. Καραπαναγιωτίδη.

Βέβαια ο τελευταίος ισχυρίστηκε πως ό,τι ειπώθηκε, ειπώθηκε με… χαμόγελο! Αλλά πίσω από το χαμόγελο, όλοι είδαμε την υπολανθάνουσα θλίψη και ενδεχόμενη αίσθηση αδικίας για το αποτέλεσμα της β’ Κυριακής των εκλογών που τον υποβίβασε από πρώτο στις ψηφοφορικές επιλογές των Δημοτών της Α’ Κυριακής, σε Αρχηγό της Μείζονος Μειοψηφίας!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας