Εορταστικό Gala με τη Vienna Classic Orchestra

2014-11-04-politismos-viena-kepaΚυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 21.00,  στο Χώρο Τεχνών Βέροιας


Η Βιεννέζικη παράδοση των χριστουγεννιάτικων συναυλιών επισκέπτεται τη Βέροια με ειδικούς καλεσμένους από την αυστριακή πρωτεύουσα ,τη ''Vienna Classic Orchestra".

Η Βιεννέζικη ορχήστρα δημιουργήθηκε από βιρτουόζους και ενέπνευσε καλλιτέχνες με κοινό σκοπό να συντηρούν και να διαβιβάζουν την ομορφιά της κλασικής μουσικής.

Όλα αυτά τα ταλέντα ολοκληρώθηκαν στη Βιέννη και έχουν συμμετάσχει εκτός από την τοπική Φιλαρμονική και στις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου.

Η Vienna Classic Orchestra έπαιξε σε μεγαλοπρεπείς συναυλιακούς χώρους όπως:
Όπερα Βιέννης , Olympia Hall στο Παρίσι , Royal Albert Hall του Λονδίνου, καθώς στην Τουρκία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία και Ελβετία κ.α.

Ο μαέστρος Daniel Hoyem-Cavazza έχει κατακτήσει την ακοή και το μυαλό του παγκόσμιου κοινού.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Vienna Classic Orchestra είναι η ελευθερία που μεταδίδεται στους θεατές κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Αυτό οφείλεται σε συχνές αλλαγές των μουσικών καθώς και του ρεπερτορίου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι με έργα του Mozart ενώ το δεύτερο κυρίως με έργα των Johann & Josef Strauss αλλά και των Leroy Anderson, Franz Lehar, Gustav Peter, Vittorio Monti και Emmerich Kalman.

Η φημισμένη σοπράνο Judith Halasz, θα τραγουδήσει και στα δύο μέρη και θα εκτελέσει φημισμένα κομμάτια όπερας των Mozart & Strauss, σε ένα ενδιαφέρον μείγμα μεταξύ παραδοσιακού και σύγχρονου.

Δεν θα αισθανθείτε μονοτονία, θα απολαύσετε βιρτουόζους, ενθουσιώδεις μουσικούς, που μεταφέρουν το πνεύμα της Κεντρικής Ευρώπης και τη μελωδία της μουσικής από τους πιο διάσημους συνθέτες του κόσμου.

Ελάτε να ζήσετε τα κλασικά στη σύγχρονη εποχή στον Χώρο Τεχνών της Βέροιας στις 7/12. Ώρα έναρξης παράστασης 21:00

Πληροφορίες : Νανά Καραγιαννίδου, Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας τηλ 2331078120

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30326 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια