Σχόλια

Εσύ τι λες παππού για τον πανηγυρικό του “ΟΧΙ”;;;

2014-10-30-sxolia-pappou-ti-les

Ο λόγος για τον εμφανέστατα συγκινημένο σημαιοφόρο παππού της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασιμού, που απαθανάτισε ο φακός της «ΦΑΡΕΤΡΑΣ» στην προχθεσινή παρέλαση της Βέροιας αλλά πρωτίστως … απαθανάτισε η ίδια η Ελληνική Ιστορία της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας της Ελλάδας.

Μια δήλωση αυτού του θρυλικού παππού μας λείπει για να συμπληρωθεί το πάζλ των αντιπαραθέσεων, δια των ανακοινώσεων στον Τύπο, περί εκφωνήσεως του πανηγυρικού στη δοξολογία. Μια αντιπαράθεση που ξεκίνησε από ένα σχόλιο του Ανεξάρτητου Συνδυασμού και Εκπαιδευτικών Ημαθίας στο facebook, απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης και επανήλθαν δριμύτεροι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί και ΕΛΜΕ.

Μια μάχη των εντυπώσεων και των διατυπώσεων που δίνει και παίρνει από χθες το απόγευμα με αφορμή την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη να εκφωνηθεί ο πανηγυρικός του «ΟΧΙ» στην εκκλησία από νεαρό φιλόλογο και όχι από γυναίκα συναδέλφισσά του, του ιδίου κλάδου, απέκτησε από κοινωνικές προεκτάσεις έως και τοπικής πολιτικής διαμάχης, προεκτάσεις!

Πολύ φοβόμαστε ότι αν άνοιγε το στόμα του ο παππούς θα έλεγε πως δεν είμαστε για πανηγυρικούς αλλά για… τα πανηγύρια.

Γιατί τους εχθρούς που αυτός και οι συναγωνιστές του έδιωξαν ηρωϊκά, τους βάλαμε στη ζωή μας πανηγυρικά και αλωνίζουν μέχρι τελικής… λεηλασίας και μάλιστα όχι εν καιρώ… δικτατορίας αλλά βαθιάς… “Δημοκρατίας”!!!
Χάσαμε το δάσος και ασχολούμαστε με κλαδιά… Ούτε καν δένδρα!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων