Σχόλια

Γ. Μελιόπουλος: “ΠΑΜΕ… Σύνταγμα”;

2014-10-30-sxolia-pame-syntagma

Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή κόσμου από κάθε κοινωνική και επαγγελματική τάξη ανά την Ελλάδα στο προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Νοεμβρίου Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλ. Συντάγματος στην Αθήνα, σύμφωνα με αναλυτικά στοιχεία σχετικού ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού portal 902.gr.

H πρόσκληση μάλιστα, χτύπησε μέχρι και την πόρτα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, δια του Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γ. Μελιόπουλου, ο οποίος μίλησε για το πνεύμα της κινητοποίησης ως οργανωμένης απάντησης στην επίθεση που δέχονται η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Μάλιστα επί της διαδικασίας ο κ. Μελιόπουλος ζήτησε από το Σώμα να ακούσει εκπρόσωπο των Εμποροϋπαλλήλων της Βέροιας, που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας και ζήτησε το λόγο για να ενημερώσει τους Συμβούλους σχετικά με τη σοβαρότητα της συγκέντρωσης και τις άμεσες κοινωνικές προεκτάσεις της στη ζωή και των δημοτών της Βέροιας και προφανώς να απευθύνει και καθολική πρόσκληση, που ενέχει και το χαρακτήρα μιας δίκαιης ίσως… «πρόκλησης», αφού τόσο η αντιπολίτευση στην πλειονότητά της όσο και η διοικούσα παράταξη, έχουν τον τελευταίο καιρό στάση αντίδρασης απέναντι στις Κυβερνητικές Πολιτικές, με πρόσφατη πρωτοβουλία την υπερψηφισμένη διοργάνωση του αποψινού συλλαλητηρίου κατά του ΕΝΦΙΑ.

Και για το αν θα … ΠΑΜΕ Σύνταγμα, θα δείξει, Γιώργο Μελιόπουλε! Κάτσε πρώτα να πάμε… ΕΝΦΙΑ, απόψε,  που είναι και στη γειτονιά μας και δικαιολογίες δε χωράνε!!!

Να σημειωθεί ότι ο Γ. Μελιόπουλος έφερε και πρόταση προς συζήτηση για την ανακούφιση ανέργων και χαμηλόμισθων δημοτών της Βέροιας, που αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τον …μοναχικό επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης που ανέβασε ικανοποιητικά τη Δευτέρα,  τις «μετοχές» του, που λένε και οι …καπιτάλες!!!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων