Σχόλια

“Γιώργο, γερά, να φύγει η δεξιά”!!!

2014-09-02-sxolia-giorgo-gera

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Τρόικα…

…Συμπληρώνουμε εμείς!

Τα όρια της παραφροσύνης, ξεπέρασαν οι χθεσινές αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΣΟΚ της λεγόμενης «Παπανδρεϊκής πτέρυγας» στο πρόσωπο του Ελ. Βενιζέλου, ο οποίος μίλησε τελικά (έχει προγραμματίσει και δική του εκδήλωση για αύριο) σε χθεσινή εκδήλωση του ΓΑΠ, «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» στο Ζάπειο, τιμής ένεκεν των 40 ετών από την ίδρυση του Κινήματος.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό», «Γιώργο, γερά να πέσει η Δεξιά» (!!!), «Γιώργο, θυμήσου, μια ζωή μαζί σου», κ.α. ευτράπελα απέδειξαν περίτρανα το «πολιτικό Αλτσχάιμερ» των ανθρώπων που εύκολα… ξανά ξέχασαν ότι ο ΓΑΠ έστρωσε το… «κρεβάτι» της συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με Ν.Δ.-ΛΑΟΣ τον Νοέμβριο του 2011, υπό την κυβέρνηση Παπαδήμου. Και έκτοτε όπως έστρωσε, κοιμήθηκε και αυτός και τα στελέχη του. Δεξιότερα δεν θα γινόταν να γυρίσει πλευρό η τότε Κυβέρνηση του «Λεφτά Υπάρχουν»!

Και για να μην χαρακτηριστούμε ως «Αντιπασόκοι» συστηματικά, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η ιδιότητά μας ως ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης, υπαγορεύει την προάσπιση – διάδοση της πληροφορίας και του σχολιασμού με γνώμονα την αλήθεια και τη δικαιοσύνη , κριτήρια σκέψης του αναγνωστικού κοινού των εχεφρόνων πολιτών.

Όταν οι κινούντες τα νήματα της καταστροφής της Πατρίδας μας, ανεξαρτήτως χρώματος και ιδεολογίας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ό,τι άλλο προκύψει), είτε ως πρωταγωνιστές, είτε ως κομπάρσοι, «αλωνίζουν» ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι τους συναισθηματισμούς των μαζών, οφείλουμε τουλάχιστον να μη σιωπούμε, αφού άλλωστε δεν χειριζόμαστε εμείς το παιχνίδι της τύχης του τόπου, που χειρίζονται επιδέξια τα κραταιά ΜΜΕ.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας