Σχόλια

Η ανατροπή μπορεί να γίνει ανά …ντροπή!

2014-07-23-sxolio-poulakis-OEBB3

Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκριθεί στα όσα υπόσχεται στο λαό

Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκριθεί στα όσα υπόσχεται στο λαό περί ανατροπής, όχι μόνο δια στόματος Τσίπρα αλλά και των στελεχών των οργάνων του κόμματος, ο κόσμος θα είναι εξαπατημένος για πολλοστή φορά, ως είθισται τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Βέροιας έθεσε ως προϋπόθεση της εξάλειψης των φορολογικών και άλλων αδικιών που πράττει απροκάλυπτα η σημερινή συγκυβέρνηση, την ειλικρινή και σταθερή συνεργασία με τη λαϊκή βάση και την υποχρεωτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν σε ενδεχόμενη ανάληψη της εξουσίας.

Αυτά όταν ρωτήθηκε με αυστηρό τόνο,  από τον Πρόεδρο της ΟΕΒΒ Θωμά Ζιώγα και το Γραμματέα Γρηγόρη Παπά: «Είστε ένα βήμα από την εξουσία. Με αφορμή τα περί ανατροπής , θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το κεφάλαιο; Αυτοί είναι που μας κάνουν κουμάντο άλλωστε…».

«…Θα έχουμε πρόβλημα αν δεν είμαστε σε επαφή μαζί σας και δεν επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις σας. Αλλά κι αν δεν έχουμε τη δική σας στήριξη, όταν σας πούμε… π.χ. παιδιά υπάρχει θέμα. Η Μέρκελ μας είπε αυτό… το οποίο δεν το δεχόμαστε, τι κάνουμε, τι λέτε;;;».

Σαφής η ερώτηση αλλά, κατ’ εμάς, όχι και τόσο η απάντηση που ενέχει μια διακριτή «τρύπα» ειλικρίνειας.

Όταν ετοιμάζεσαι για ανατροπές υπέρ των πραγματικών λαϊκών συμφερόντων δε διαπραγματεύεσαι ούτε ενδεχομένως με τη Μέρκελ, ούτε με την υπόλοιπη ομήγυρη των δυναστών της χώρας σου.

Δεν αναγνωρίζεις κανένα χρέος σε βάρος των εργαζομένων και τιμάς την Αριστερή, όπως διατείνεσαι, πολιτική σου… Ειδάλλως… πάει «πέταξε το πουλάκι» πριν ακόμα φέξει η… «Αυγή»!

Και η ανα… ντροπή θα είναι αναπόφευκτη!!!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας