Κόσμος

Σύλληψη αγωνιζόμενης καθαρίστριας – μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

2014-07-11-Ellada-baso

Προσαγωγή της αγωνιζόμενης καθαρίστριας, Βάσως Γκόβα, είχαμε χθες έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Η Βάσω βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστός ο λόγος της προσαγωγής και αν η Αστυνομία έχει σκοπό να την μετατρέψει σε σύλληψη.

Κάλεσμα έξω από την ΓΑΔΑ για να ελευθερωθεί η Βάσω Γκόβα, η οποία έχει και προβλήματα υγείας έκαναν οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με το ertopen στο Δελτίο Ειδήσεων του Δικτύου της ΕΡΑ στις έξι. Σύμφωνα με το Δρομογράφο η προσαγωγή της Βάσως Γκόβα έχει μετατραπεί σε σύλληψη με άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή κατηγορίες.

Από ρεπορτάζ του ertopen προκύπτει ότι η Βάσω Γκόβα απειλήθηκε μέσα στο περιπολικό που την μετέφερε στη ΓΑΔΑ από αστυνομικό με την φράση: “θα την πληρώσεις εσύ για το συνάδελφό μου που βγήκε σε διαθεσιμότητα επειδή χάιδεψε τη συναδέλφισά σου”. Ο αστυνομικός αναφερόταν στο ύπουλο χτυπημα με τη σιδερογροθιά.

Οι κατηγορίες προς την συλληφθείσα καθαρίστρια: εξύβριση,αντίσταση κατά της αρχής,σωματική βλάβη σε αστυνομικό.

Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε τελικά η αγωνιζόμενη καθαρίστρια αφού εκτός του χρόνιου καρδιολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ανέφερε και έντονο πόνο στη λεκάνη. Η συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ πραγματοποιείται κανονικά, αφού η αγωνιζόμενη καθαρίστρια κατηγορείται για τα τρία αδικήματα που προαναφέρθηκαν.

Η φωτογραφία είναι από τον ΔΡΟΜΟΓΡΑΦΟ.
Πηγή: ertopen.com

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας