Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης θα παρευρεθεί και θα ομιλήσει στη Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της συμπληρώσεως δέκα ετών από την εκλογή του Σεβ. Μητροπολίτου Κίτρους κ. Γεωργίου (27/2/2014 – 27/2/2024). Ο Σεβασμιώτατος θα ευχηθεί στον πνευματικό του υιό και θα αναπτύξει το θέμα: «Ο Όσιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης και οι Ποιμένες της Εκκλησίας».

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου θα ηγηθεί της Προσκυνηματικής Εκδρομής της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας