Κοινωνία Πολιτική Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Με αφορμή την καταδίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη και τριών ακόμα μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Με αφορμή την καταδίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη και τριών ακόμα μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση θέλει με κάθε τρόπο να πατάξει οτιδήποτε και οποιονδήποτε προσπαθεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της.

Σχέδια που αφορούν την αναδιανομή του πλούτου προς όφελος των εχόντων και κατεχόντων. Σχέδια που καθημερινά και παντού βλέπουμε να υλοποιούνται, αφήνοντας το λαό έρμαιο στην αισχροκέρδεια και την εκμετάλλευση. Η ΝΔ έχει βάλει στόχο της να υλοποιήσει αυτό το στόχο και θα προχωρήσει με κάθε μέσο χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανένα.

Στα σχέδια της αυτά οφείλουμε, οφείλει κάθε δημοκρατικός πολίτης να αντιταχθεί. Στον αντίποδα σχεδιάζουμε και προτείνουμε μέτρα και πολιτικές για την προάσπιση των αδύναμων και αυτά αποτελούν βασικούς πυλώνες στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα.

Για μια κοινωνία αλληλεγγύης που θα μεριμνά και θα προστατεύει τους αδύναμους, θα εγγυάται τη δημόσια υγεία και παιδεία, κανείς δεν μένει μόνος του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας