Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο Εργατικού Κέντρου Βέροιας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, του ΙΝ.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε. και της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, συμμετείχε στη δράση συγκέντρωσης  ειδών για τους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ – μέλη μας αλλά και τους συντοπίτες μας, για την ανταπόκρισή τους στην δράση αυτή, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ανταπόκριση ανθρωπιάς όμως, επέδειξαν και επιχειρήσεις – φορείς, που ευαισθητοποιήθηκαν και πρόσφεραν ΔΩΡΕΑΝ αναγκαία προϊόντα. Εκτιμώντας ιδιαιτέρα την ευγενή αυτή κίνηση αλληλεγγύης, κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά τους, στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας:

Την GLORIFOODS – Νιώπας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Την ΒΕΝΟΥΣ GROWERS

Τις επιχειρήσεις BOURAKIS Δ. Α.Ε.

Την TRINITY Haircare

Την TASTY Fruit Αποστολίδης – Νικολόπουλος Ο.Ε.

Την ΔΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ

Την GREEN CENTER Ναλμπάντης Κώστας

Τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη Π.

Τον Τ.Ο.Ε.Β. Ξεχασμένης και τον Πρόεδρο κ. Παπαγεωργόπουλο Ε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας και τον Πρόεδρό της κ. Ραυτόπουλο Απόστολο, για την φροντίδα μεταφοράς των ειδών, καθώς επίσης τον Βασίλη και τον Άγγελο που με αυταπάρνηση ανέλαβαν τις λεπτομέρειές της.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο