Βέροια

Μητρόπολη: Νέες και νέοι από την Γεωργία στη «Φιλοξενία Δοβρά»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 16ης Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και στις εγκαταστάσεις της «Φιλοξενίας Δοβρά», όπου αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται νέες και νέοι από την Εκκλησία της Γεωργίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε την εκκλησιαστική αποστολή στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και στην Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά και τους μίλησε για την ιστορία της Ιεράς Μονής και για την έλευση των χαριτοβρύτων Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Παράλληλα, ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υπεύθυνο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ανέλαβαν τη διακονία της φιλοξενίας, μοίρασε σε όλους αναμνηστικά και ευχήθηκε στους νέους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με πνευματικά εφόδια και πλούσιες αναμνήσεις και εμπειρίες

Από την πλευρά του, ο συνοδός Ιερέας ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα και τους συνεργάτες του για την για την υποδοχή και την φιλοξενία.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ροη ειδήσεων