Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – Τμήμα Εργοθεραπείας και τον καθηγητή Κώστα Γεωργίου για την υπέροχη συνεργασία στα πλαίσια της Ημερίδας με τίτλο «DISartBILITY» την Πέμπτη 11-5-2023 και ώρα 9:00 π.μ. στον Ποντιακό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Στην αγκαλιά ανθρώπων που ήρθαν για να ακούσουν, να δουν και να βιώσουν εμπειρίες της τέχνης μέσα από την αναπηρία. Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στις τελειόφοιτες του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστήμιου, τον εξαίρετο καθηγητή και φίλο μας Κωστή Γεωργίου, τον διορατικό και πρόθυμο δάσκαλο φωτογραφίας του ΔΗΠΕΘΕ Τάσο Θώμογλου, την μοναδική Ελένη Αναγνώστου που είναι πάντα παρούσα στα μικρά ή μεγάλα βήματα των παιδιών μας για να μοιράζεται το ταλέντο της μαζί τους.

Ιδιαίτερη τιμή για όλους μας η παρουσία της μεγάλης κυρίας των γραμμάτων, κυρίας Γιώτας Φωτιάδου που τα λόγια της και η παρουσία της συγκίνησαν τους πάντες.

Αυτού του είδους οι προσπάθειες δείχνουν  πάντα τον δρόμο της προόδου, για να βαδίσουμε, να εξελιχθούμε και να καμαρώσουμε και άλλους πολλούς να πατήσουν στα βήματα των παιδιών μας.

Η τέχνη μέσα από την αναπηρία όταν εκφράζεται είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας