Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι :

  1. Το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Βέροιας και το Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης του Γ’ ΚΟΜ 1. Τις καθηγήτριες τους Καγκελίδου Χριστίνα και Κουτόβα Δήμητρα που φρόντισαν την κοινωνική δράση και φυσικά τους φοιτητές που φρόντισαν την εμφάνιση των μαθητών του Κέντρου μας.
  2. Το ΙΕΚ ΔΥΠΑ Βέροιας και τους φοιτητές του τμήματος ειδικότητας βοηθού φυσιοθεραπείας καθώς και τους καθηγητές τους Καραμελίδου Κατερίνα και Τσεσμελής Μανώλης.

Ανθρώπινη επαφή, γνωριμία με τις αναπηρίες των παιδιών, προσφορά κοινωνικού έργου.

Ευχαριστούμε και ελπίζουμε και σε άλλες επισκέψεις στο μέλλον.

  1. Τα τμήματα Α1 και Α2 του 5ο Δημοτικό Βέροιας και τους δασκάλους τους Μαστρογιάννη Κατερίνα, Τάσιος Φώτης, Σαρηβασίλη Κυριακή που μας έφεραν την Άνοιξη τραγουδώντας τα «χελιδονίσματα» μαζί με τα νεαρά φιντανάκια της τάξης τους.
  2. Οικονομική δωρεά υπέρ αναπαύσεως Μυροφόρας Σοϊλεμεζίδου για την συμπλήρωση σαράντα ημέρων από τον θάνατο της. Ο Θεός ας την αναπαύσει οπλίζοντας με υπομονή τους οικείους της.
  3. Τις κυρίες Κατερίνα Σισμανίδου, Μαρία Ιωαννίδου, Γεωργία Τριανταφυλλίδου, Αλεξάνδρα Δαλακούρα, Έφη Μάρκου και Βίκυ Δαμιανίδου που μαζί με την εθελόντρια του Κέντρου Θωμαή Στιόκα μας επισκέφθηκαν στον χώρο μας για Πασχαλινές Ευχές και ψώνια.

Ευχαριστούμε από καρδίας.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Ροη ειδήσεων