Ελλάδα

Ρόδος: Εξαφανισμένη για τέταρτη μέρα η 44χρονη μητέρα

Εξαφανισμενη παραμένει για τέταρτη μέρα η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου από τη Ρόδο που έφυγε τη Δευτέρα 16/1 από το σπίτι της και δεν επέστρεψε ποτέ.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ το όχημά της βρέθηκε αναποδογυρισμένο και κλειδωμένο, χωρίς ωστόσο να εντοπίζονται ίχνη αίματος. Ιδιώτες στην περιοχή προθυμοποιήθηκαν να σηκώσουν drones προκειμένου να βοηθήσουν την έρευνα.

Η Ελένη Ευθυμίου, 44 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στις 16 Ιανουαρίου, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να πάει την κόρη της στο σχολείο.

Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο σύζυγός της το βράδυ της ίδιας μέρας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της. Λίγες ώρες αργότερα το αυτοκίνητό της, βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

Ρωτούσε για ένα μοναστήρι

Σύμφωνα με το Mega η 44χρονη ρωτούσε περαστικούς για ένα μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, 40 χλμ μακριά από τη Ρόδο, όπου και εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της.

Όπως ακούγεται στο νησί η 44χρονη ενδέχεται να έχει πέσει θύμα ενός «ψευτοϊερέα» που βρίσκεται σε ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου. Ο αδερφός της γυναίκας, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε πως ο εν λόγω «ιερέας» της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου. Για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί Silver Alert.

banner-article

Ροη ειδήσεων