Αλεξάνδρεια Θεάματα Θέατρο Πολιτισμός

Για τη θεατρική παράσταση «το Τσίρκο σας» που δόθηκε στο Δημοτικό θέατρο Πλατέος

Είναι στιγμές που πρέπει ο χρόνος να κυλήσει για να μπορέσεις να γευτείς όλα τα  συναισθήματα από την εμπειρία που έχεις βιώσει , στιγμές που η έκφραση «δεν υπάρχουν λόγια» αποτυπώνει πλήρως την συναισθηματική σου κατάσταση.

Κάπως έτσι αισθανόμαστε όλοι όσοι συμμετείχαμε στη  θεατρική παράσταση «το Τσίρκο σας» , της Μαρίας Κυροπούλου σε σκηνοθεσία Χρύσας Αντωνίου – Μαρίας Κυροπούλου που παρουσιάστηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου  στο Δημοτικό θέατρο Πλατέος, σε μια πολυσύνθετη συνεργασία που απέδειξε πως όλα είναι δυνατά.

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας δικαιωμάτων των παιδιών θυμηθήκαμε όλα αυτά που τα παιδιά είναι δυνατόν να μας χαρίσουν αρκεί να τα αφήσουμε να ζήσουν και να ονειρευτούν ελεύθερα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ όταν  σε όλο τον κόσμο τα δικαιώματα τους καταπατούνται τόσο βάναυσα και οι γραμμές της ελευθερίας γίνονται ολοένα και πιο δυσδιάκριτες από όλους εμάς , τους μεγάλους.

Η θεατρική ομάδα ΘΕΡΩΣ της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τις ομάδες Θεατρικού Παιχνιδιού της Μαρίας Κυροπούλου για  αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Την ομάδα  «Αστεράκια» των Τμημάτων Θεατρικής Υποδομής  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.

Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και τον Τάσο Θώμογλου  υπεύθυνο επικοινωνίας, προγραμματισμού και δράσεων , για την πολύτιμη υποστήριξη.

Τον Δημήτρη Γεωργόπουλο σκηνογράφο/ενδυματολόγο των Τ.Θ.Υ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας για την υπέροχη συνεργασία.

Τους γονείς των παιδιών για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους.

Όλους εσάς που με την παρουσία σας μας γεμίσατε ακόμα μια φορά με την αγάπη σας.

Μα πάνω απ’ όλους ευχαριστούμε τα παιδιά , τα παιδιά που συμμετείχαν , τα παιδιά θεατές και όλους όσους έγιναν για λίγο και πάλι παιδιά.

Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δόθηκε, την υπέροχη συνεργασία, τα χαμόγελα, τις αγκαλιές και την αγάπη που τα παιδιά μας χάρισαν απλόχερα.

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ θα συνεχίσει να παλεύει για όλα αυτά που πιστεύει πως πρεσβεύει ο πολιτισμός διαχρονικά , σε αυτό το όμορφο πολιτιστικό μας ταξίδι κινητήριος δύναμη είστε όλοι εσείς , τα μέλη , οι εθελοντές , οι φίλοι, οι θεατές.

Στην παράσταση συμμετείχαν:

Από τις ομάδες θεατρικού παιχνιδιού: Θάλεια Βερναδάκη, Κλειώ Βερναδάκη, Ελένη Βλάχου, Ευθυμία Βλάχου, Θωμάς Γιώρας, Ευριπίδης – Αθανάσιος Γκαργκατζής, Χρήστος Γρηγοράκης, Δημήτρης Δάρλας, Σοφία Δούμα, Θωμάς Καλαμπούκας, Μαρίλια Καρυώτη, Ελένη Καπαγιαννίδου, Παύλος Λάχανης, Άννα Λιολιοπούλου, Μυρσίνη Λιόλιου, Ελισάβετ–Κωνσταντίνα Ματελοπούλου, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Θεοδόσης Μαυρόπουλος, Μαρία Μπαλιοπούλου, Ορφέας Μποργκ, Σταυρούλα Μπόσκου, Αλέξανδρος – Μιχαήλ Ντίνου, Δημήτρης Ξενίδης, Ελένη Ξενίδου, Αγνή Φίγκατ.

Από την Θεατρική ομάδα Θέρως : Ασπασία Γκιουρτζή, Ιουλία Ζωντανού, Σέβη Θεοδοσιάδου, Αγγελική Κακαγιάννη, Κατερίνα Κουκουτάρα, Δήμητρα Παπαγεωργίου, Άννα Προδρομίδου, Βασίλης Σαπουντζής ,Ιόλη Στεφανίδου.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους , την Φιλομένη Λαμπροπούλου , την Ειρήνη Μπαλτζή, τη Νεφέλη Παπαδοπούλου τον Κωνσταντίνο Παπανίκο και τον Νεκτάριο Σαββίδη.

Κινηματόδρασις

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας