Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος, που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στο κεφάλι

Έχασε τη μάχη ο 16χρονος Ρομ Κώστας Φραγκούλης, που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάστασή του παρέμενε όλες αυτές τις μέρες ιδιαιτέρως κρίσιμη χωρίς να σημειώνει κάποια βελτίωση και ο ανήλικος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ υπέκυψε σήμερα το πρωί στα πολύ σοβαρά τραύματά του…

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αναφέρει:

«Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πριν από λίγο ο θάνατός του ανήλικου παιδιού ανακοινώθηκε και στους γονείς του…

Η τραγική είδηση βρίσκει τον κατηγορούμενο αστυνομικό σε κατ’ οίκον περιορισμό να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση.

banner-article

Ροη ειδήσεων