Ελλάδα

Κοζάνη: Νεκρός 55χρονος – Πνίγηκε τρώγοντας μηλόπιτα

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κοζάνη, όταν ένας 55χρονος πέθανε από ένα κομμάτι μηλόπιτας.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε σε χωριό στην Κοζάνη και πέρασε από το σπίτι του αδελφού του να τον επισκεφτεί. Αυτό του πρότεινε να τον κεράσει λίγη μηλόπιτα και εκείνος δέχτηκε και τίποτε δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη.

Ο 55χρονος έπεσε στο έδαφος και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή του. Η κόρη του καταγγέλλει πως πέρασαν τουλάχιστον τρία άτομα εκ των οποίων κανένα δεν τον βοήθησε.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω, ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», λέει στο MEGA η κόρη του θύματος.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου ο οποίος του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον περάσανε τουλάχιστον τρεις χωριανοί».

«O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά. Έπρεπε η ΚΑΡΠΑ να γίνει νωρίτερα» λέει συντετριμμένη η κόρη του θύματος.

banner-article

Ροη ειδήσεων