Ειδήσεις με Διάρκεια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσσης.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει με θέμα: «Τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος» στη Γ.Ε.Χ.Α. Βεροίας.

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νησίου.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα τελέσει Αγιασμό και θα πραγματοποιήσει την πρώτη ομιλία στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως μας με θέμα: «Για μία ευλογημένη Οικογένεια».

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως Κατερίνης με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Μακάριοι οἱ καθαροί τῇ καρδίᾳ ὅτι αὐτοί τόν Θεόν ὄψονται» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Ροη ειδήσεων