Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αδένδρου.

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου).

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Πατρίδα με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Φιλοθέου του Κοκκίνου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και θα τελέσει Κουρά Μοναχού. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα τελέσει Αγιασμό με την ευκαιρία της ενάρξεως των μαθημάτων του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Μακάριοι οἱ ἐλεήμονες, ὅτι αὐτοί ἐλεηθήσονται» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην κεντρική εκδήλωση για τα Ελευθέρια της πόλεως με τη συμμετοχή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής πάντων των εν Βεροία Αγίων. Στο τέλος θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα τελέσει Αγιασμό και θα πραγματοποιήσει την πρώτη ομιλία στο πλαίσιο των «Πνευματικών – Ακαδημαϊκών Διαλόγων».

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων Αθηνών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Δημήτρια 2022».

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων Αθηνών, όπου θα τεθεί σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Δημήτρια 2022».

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας