Εκδηλώσεις Τοπικά

Κάλεσμα σε ΓΣ και εκλογές απο το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» | Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη καλεί όλα τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12.00 π.μ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4.

Με θέματα:

  1. Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα και Εφορευτικής Επιτροπής της Γενικής Συνέλευσης
  2. Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Έγκριση, λογοδοσίας και απαλλαγή ευθύνης του απερχόμενου Δ.Σ.
  5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών του Σωματείου, επειδή θεωρείται ότι δεν θα υπάρξει απαρτία την πρώτη Κυριακή, οριστικά οι εκλογές  θα διεξαχθούν στις 9  Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4, την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική έγγραφη αίτηση ή τηλεφωνικώς ή email στο Δ. Σ. και στo τηλ. 6936005602 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση peristereota752@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 30-09-2022 προκειμένου να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο που θα τυπωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γ. Σ. έχουν τα μέλη που θα τακτοποιηθούν ταμειακώς μέχρι την ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ                             ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ

 

banner-article

Ροη ειδήσεων