Ελλάδα Κοινωνία

Στη Ζάκυνθο η δεύτερη γυναικοκτονία μέσα σε μία μέρα – Συνελήφθη ο δράστης

Ένας άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής μαχαίρωσε τη 40χρονη σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου διακομίστηκε.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο δράστης, στη διάρκεια καυγά, ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα και στη συνέχεια της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η 40χρονη υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματά της, λίγη ώρα μετά, στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, μετά το στυγνό έγκλημα που διέπραξε, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι για να συλληφθεί σήμερα το πρωί από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ομολογώντας ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Κατά την ίδια πηγή, ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Κεριού, όπου είχε πάει στην οικοδομή που εργάζεται, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και αναμένεται σήμερα να πάει στον εισαγγελέα και αύριο στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η γυναίκα είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία όχι μία, αλλά δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 18 Ιουνίου και είχε αφεθεί ελεύθερος με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Χθες, έκανε νέα μήνυση εναντίον του για τον ίδιο λόγο. Λίγο μετά, τη δολοφόνησε.

►Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί ο 60χρονος που σκότωσε το πρωί της Κυριακής την 56χρονη σύζυγό του, στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου.

banner-article

Ροη ειδήσεων