Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη έως και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου

——-

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Πατρίδος θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση «Προσφυγικά έθιμα – αναβίωση ποντιακού ταφικού εθίμου», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ευστάθιος Χωραφάς».

Την Τρίτη 14 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Βεροίας της ενορίας του Αγίου Γεωργίου, με την ευκαιρία της εορτής του Προφήτου Ελισσαίου.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα ομιλήσει στην εκδήλωση «Με τα μάτια του Μικρασιάτη δημιουργού», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. και στις 6:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Ημερίδα Ιερέων με θέμα: «Εκκλησία και κρίσεις» στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Αγάπησα το Μαρτύριο» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Ημερίδα κατηχητών και κυκλαρχών με θέμα: «Εκκλησία και κρίσεις» στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής των Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Καβασίλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου του Καβάσιλα.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Καβασίλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου του Καβάσιλα.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση με τίτλο: «Για τις αλησμόνητες πατρίδες…», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας