Γενικά

Στον τελικό του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” οι πρωταθλήτριες του Φίλιππου Βέροιας

——

Οι Βεροιώτισσες αθλήτριες του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής & χορού του Φιλίππου Βέροιας, με την ομάδα KINGS DON’T CARE, με την πρώτη τους παρουσίαση στην σκηνή του “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ” κατέκτησαν το GOLDEN BUZZER και πήγαν απευθείας στον ημιτελικό του διαγωνισμού, όπου με την εξαιρετική τους εμφάνιση πήραν από τους κριτές το ένα από τα δυο χρυσά εισιτήρια που τις οδήγησε απευθείας στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαίου στις 8 το βράδυ στα στούντιο του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή θα προβληθεί LIVE  και με την έναρξη θα έχουμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε δωρεάν μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ την ομάδα μας KINGS DONT CARE,  από όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ( κινητά, tablet, σταθερούς υπολογιστές) και μέχρι 5 ψήφους την κάθε φορά.

Η στήριξη όλων στην προσπάθεια των παιδιών της πόλης μας, που μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά είναι αναγκαία, ώστε να καταφέρουν να είναι οι τελικοί πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Οι  KINGS DONT CARE είναι μια 25 μελής ομάδα με χορογράφο τον Παναγιώτη Καλαντίδη που οδήγησε για 2η φορά τα κορίτσια μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα hip hop που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2022 στο Φοίνιξ της Αμερικής, καθώς πριν λίγες μέρες κατέκτησαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χορού hip hop που διεξήχθει στην Θεσσαλονίκη και θα εκπροσωπήσουν τα  ελληνικά χρώματα και την πόλη της Βέροιας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι Αθλήτριες  του Φιλίππου Βέροιας είναι οι Μπόσμαλη Ιωάννα, Πανίδου Σοφία, Εμμανουήλ Ελένη, Πατσιαβούρα Μερόπη, Παπανώτα Δήμητρα, Σπανού Ελένη, Πινακούδη Ροδούλα, Τσαλουκίδου Όλγα,  Γερακοπούλου Κατερίνα και Ζουμπουλίδου Ευγενία.

Καλή Επιτυχία στα κορίτσια μας

KINGS DONT CARE

banner-article

Ροη ειδήσεων