Κοινωνία

Επί τρεις ώρες κατέθετε ο πατέρας της Τζωρτζίνας

………………

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην 18η ανακρίτρια που διερευνά τον θάνατο της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας, για τον οποίο διώκεται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Βγαίνοντας απ’ το γραφείο της ανακρίτριας ο Μ. Δασκαλάκης, που είναι ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Ο Μ. Δασκαλάκης «άδειασε» χθες την εν διαστάσει σύζυγό του, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας.  «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» τόνισε χθες αφού δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Ο πατέρας των τριών παιδιών υποστήριξε πάντως πως η 33χρονη ήταν «μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας». «Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν το θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια, κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση, κυρίως για τη Μαλένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών» σημείωσε ενώ και σε προηγούμενες δηλώσεις του έχει αμφισβητήσει τον τρόπο που πέθαναν τα δύο μικρότερα κορίτσια της οικογένειας.  Όπως σχολίασε ο δικηγόρος του, ο εντολέας του είναι πλέον «πεπεισμένος πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι τα παιδιά του πέθαναν από παθολογικά αίτια».

efsyn

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας