Αθλητικά

Θεσσαλονίκη / Ποσειδώνιο: Κολυμβητικοί αγώνες για τη ΜΑμΑ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

——–

Την Κυριακή 3 Απριλίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν κολυμβητικοί αγώνες στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Πάνω από 600 κολυμβητές και κολυμβήτριες από κολυμβητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και των  όμορων νομών, έδωσαν δυναμικό παρόν μεταδίδοντας το μήνυμα της ενότητας και της αγάπης στη μνήμη του Άλκη.

Ταυτόχρονα όλοι μαζί, τα παιδιά μας, οι γονείς του συλλόγου μας, οι εκπαιδευτές μας, οι αθλητές των σωματείων, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα αποδοχής και σεβασμού της διαφορετικότητας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου και για όλο τον Απρίλιο.

Η Μελίνα, η μητέρα του Άλκη, με την παρουσία της μας δίδαξε τί σημαίνει ήθος και αξιοπρέπεια και στο λόγο της ευχήθηκε να είναι το παιδί της το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν απευθύνοντας χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κύριος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακης Διακυβέρνησης ΠΕ Θεσσαλονίκης κ.Άγγελος Χαριστέας, ο βουλευτής Σύριζα Β’ Θεσσαλονίκης κ. Σωκράτης Φάμελος, ο αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,  κύριος Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Α.Σ ΑΡΗ κύριος Τάσος Παπαδόπουλος.

Η Πρόεδρος του συλλόγου μας, Ελένη Γεωργιάδου- Στεφανάκη , ευχαρίστησε όλα τα κολυμβητικά σωματεία ,που με τη μαζική τους συμμετοχή απέδειξαν την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη και το αίσθημα προσφοράς που τους διακρίνει.

Η ωφελούμενη του συλλόγου μας, Τάνια Σδράλλη με τη βοήθεια του εκπαιδευτή μας Κωνσταντίνου Μουσένα,πέταξαν ένα στεφάνι μέσα στη πισίνα στη μνήμη του Άλκη και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Ευχαριστούμε θερμά την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας αθλημάτων υγρού στίβου, τα Εθνικά Κέντρα Κολύμβησης Θεσσαλονίκης, τους προπονητές και τεχνικούς όλων των κολυμβητικών σωματείων, αλλά και όλα τα σωματεία που δεν παραβρέθηκαν αλλά πλήρωσαν τη συμμετοχή τους σαν δωρεά προς το σύλλογό μας.

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και όσους εργάστηκαν αφιλοκερδώς, τους χρονομέτρες, τους ναυαγοσώστες, τους γιατρούς, τη γραμματεία. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Κ.Α.Ο.Θ κύριο Σάββα Πιαστόπουλο και την κυρία Αθήνα Καζάκη- Γιωτοπούλου, για την ευαισθησία τους αλλά και για την άψογη συνεργασία μας στη διοργάνωση των κολυμβητικών αγώνων.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των κολυμβητικών σωματείων διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου στη Μ.Α.μ.Α, ώστε να αποταμιευθούν στον κουμπάρα μας για την απόκτηση μεταφορικού μέσου για τις μετακινήσεις των παιδιών μας ,ύστερα από πρωτοβουλία της οικογένειας του Άλκη Καμπανού.

Ευελπιστούμε αυτή η υπέροχη διοργάνωση να γίνει θεσμός και να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό.

Εμείς θα πάμε βόλτα τα όνειρά μας με οδηγό τον Άλκη και συνοδοιπόρους όλους εσάς που μας στηρίζετε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση για το ΔΣ

η Πρόεδρος

Ελένη Γεωργιάδου-Στεφανάκη