Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

———

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γερασίμου του εν Κεφαλληνία στο άβατο της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 30 ετών από της μακαρίας κοιμήσεως του οσιακής μνήμης Γέροντος Γερασίμου του Μικραγιαννανίτου, Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας. Η Ιερά Ακολουθία θα τελεστεί μόνον από την αδελφότητα της Ιεράς Μονής, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στην αδελφότητα «Πέλεκαν» στο Κομνήνιο Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αμβροσίου θα τελέσει Τρισάγιο για τον μακαριστό π. Αμβρόσιο Κυρατζή.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Με την ευκαιρία της πρόσφατης εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, θα τεθεί σε προσκύνηση φιαλίδιο με αίμα του Οσίου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Παταπίου.

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Τα μυστήρια είναι πύλες του ουρανού» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Κουλούρας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας