Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 19 Οκτωβρίου

——-

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου θα παραστεί στην Ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου πολιούχου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής πάντων των εν Βεροία Αγίων. Στο τέλος θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
banner-article

Ροη ειδήσεων