Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου

————

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

Το τριήμερο 13, 14 και 15 Ιουλίου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «H παιδεία κατά την Τουρκοκρατία», στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο 23ο Συναπάντημα νέων ποντιακής καταγωγής από όλη την Ελλάδα και τη Διασπορά στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, όπου θα συμμετάσχουν νέες και νέοι ποντιακής καταγωγής από όλη την Ελλάδα.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο.

Την Τρίτη 20 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Άνω Ζερβοχώρι.

Την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας